Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Virtualna tajnica

Ugovaranjem usluga virtualne tajnice, klijentu je omogućeno preusmjeravanje poziva na dodijeljeni telefonski broj, a djelatnica zaprimljene upite evidentira u CRM/ERP aplikaciji kojoj klijent ima pristup 24/7 s bilo kojeg mjesta. Dodatno se ugovara usluga procjene hitnosti, odnosno selektiranja zaprimljenih poziva i obavještavanja klijenta o hitnim situacijama. Obračun usluga preuzimanja poziva vrši se prema vremenu raspoloživosti, te ukupno aktivno iskorištenim satima razgovora.

  • evidentiranje zaprimljenih poziva te prosljeđivanje istih na Vaš email (voice to mail) ili evidentiranje u CRM aplikaciji
  • odgovaranje na upite klijenata
  • procjena i prosljeđivanje hitnih poziva
  • ažuriranje baze podataka
  • izdavanje ponuda i računa
  • ostali operativni i administrativni poslovi
  • Odlazni pozivi
  • Usluga „fax to mail“
  • Prijem i/ili slanje pošte za klijente

Ukoliko želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili nam  pošaljite e-mail.