Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Knjigovodstvo

 Online knjigovodstvo

Razmišljate li kako:

  • smanjiti potrebu za dostavljanjem svakog dokumenta knjigovođi
  • smanjiti potrebe višekratnog unosa i prepisivanja dokumenata
  • imati 0-24 uvid u svoje poslovne knjge i financijsko stanje
  • printati račune, otpremnice i izvještaje kada god to poželite

na pola ste puta do odgovora -  online knjigovodstvo rješenje je koje tražite!

Kada razmišljate o knjigovodstvenom programu, trebate uzeti u obzir nekoliko stvari, a jedan od aspekata na koje treba obratiti pozornost je i fizički smještaj knjigovodstvenog programa.

U pravilu najsigurniji, vjerojatno i najjefitniji model je kada je program smješten na poslužitelju isporučitelja programa. U tom slučaju isporučitelj odgovara za sigurnost podataka i funkcioniranje sustava, što je najčešće uključeno u cijenu programa, a osim toga isporučitelj programa sigurno ima poslužitelj iskonfiguriran prema potrebama svog programa.

Kada je program smješten na vašem lokalnom računalu, a želite mu pristupati putem interneta, morate na svojoj lokaciji osigurati dovoljno snažno računalo za smještaj programa, te dovoljno kvalitenu internet vezu kako bi se mogli spajati u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta na svoje lokalno računalo. Ujedno morate voditi brigu i o sugurnosti pristupa putem interneta, jer sami odgovarate za svoje podatke. Ova opcija je preporučljiva za veće firme ili one koji se dovoljno razumiju u postavke potrebne za vatrozid (firewall) te koje same mogu održavati opremu.

Ukoliko nemate vlastitog knjigovođu, nego koristite vanjski knjigovodstveni servis, preporučljivo je da i vi i  knjigovodstveni servis koristite isti program. Ukoliko je program smješten i konfiguriran na način da pristup imate i vi i knjigovođa, potreba za prepisivanjem odnosno unosom dokumenata svodi se na najmanju moguću mjeru, a ovlaštenim osobama tvrtke, vlasniku itd., omogućen je stalni uvid u potrebne evidencije i financijsko stanje.

Prilikom odabira online knjigovodstvenog programa, treba obratiti pozornost na nekoliko stvari:

  • jednostavnost unosa podataka i dokumenata (ponuda, računa...)
  • jednostavnost pristupa izvještajima kojima vlasnik tvrtke treba imati stalan pristup
  • jednostavnost knjiženja dokumenata, izvoda itd. sa aspekta knjigovođe

Obzirom je cilj online knjigovodstva da ovlaštena osoba tvrtke, vlasnik itd. u svakom trenutku ima kompletan pregled poslovanja, preporučljivo je da sami radite izlazne račune te da imate pregled naplaćenih/nenaplaćenih potraživanja. Izrada računa u Wordu, Excelu i sličnim priručnim obrascima koje knjigovođa zatim prepisuje, zastarjela je praksa za koju postoje bolje alternative.

Unos ulaznih računa, učitavanje izvoda elektronskim putem i povezivanje sa ulaznim i izlaznim računima, obavlja uglavnom knjigovođa, ali prema dogovoru može i netko iz tvrtke vlasnika. Vlasnik tvrtke može imati uvid u financijsko stanje i prije nego je sve proknjiženo u glavnu knjigu i zaključeno što je vrlo bitno za poslovno planiranje, međutim ovo omogućuju samo rijetki programi za knjigovodstvo, a još rjeđe vlasnik tvrtke ima priliku za uvid u takve informacije.

Na taj način možete putem online knjigovodstvenog programa, u bilo kojem trenutku imati kompletan pregled poslovanja, a knjigovođi (stručnoj osobi) prepustiti završna knjiženja i izradu izvještaja za Poreznu upravu i REGOS.

S popustom od 30%za nove tvrtke, cijena online knjigovodstva kreće se već od 300kn+pdv!

Bez obzira iz koje ste regije i dijela Hrvatske, sva pitanja i neodumice u vezi online knjigovodstva možete postaviti putem rubrike Kontakt.

Korisni obrasci

Ponuđeni obrasci načinjeni su u želji da budu korisni i uštede Vam vrijeme. Molimo da se obrasci ne objavljuju na drugim web stranicama osim putem linka na izvorni dokument.

Ukoliko Vam izrada ovakvih dokumenata predstavlja gubitak dragocjenog vremena savjetujemo Vam da razmotrite opciju uporabe naših tajničkih usluga.

Za manje firme kojima je potrebna tajnica, ali nemaju kapaciteta za angažman osobe na puno radno vrijeme, naše tajničke usluge mogu biti idealno rješenje.

 

Napomena: Valdez poslovne usluge ne snose odgovornosti za sadržaj niti za izgled niže navedenih oglednih primjeraka obrazaca, odnosno ugovora. Molimo da se prije svakog korištenja i potpisivanja istih obvezno konzultirate sa stručnjakom za određeno područje (npr. odvjetnikom, knjigovođom i sl.) i provjerite njihovu ispravnost.

 

Opći uvjeti poslovanja - Opći uvjeti

Obrazac za sadržaj web stranice - Sadržaj web stranice

Obrazac loko vožnje - Loko vožnja
Obrazac loko vožnje - Loko vožnja (PDF)

Obrazac za komorski doprinos - Komorski doprinos (PDF)
Obrazac za komorski doprinos - Komorski doprinos

Obrazac pdv - Prijava pdv-a (PDF)

Obrazac narudžbenice - Narudžbenica

Obrazac putnog naloga - Putni nalog

Obrazac uplatnice - Uplatnica iglični pisač

Obrazac za ispis uplatnice - Uplatnica laserski pisač

Obrazac knjige pošte - Knjiga pošte

Obrazac koverte - Koverta mala

Obrazac koverte - Koverta srednja

Obrazac za registraciju domene - Registracija domene

Obrazac za prijeboj/kompenzaciju - Kompenzacija

Obraza popis dugotrajne imovine - Popis dugotrajne imovine

Obrazac Porezne olakšice za naukovanja u obrtu - Naukovanje u obrtu

Obrazac računa-predračuna - Račun-predračun-otpremnica

Obrazac povratnice - Povratnica