Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Virtualni ured

Virtualni ured funkcionira kao udaljeni ured gdje zaposlenici obavljaju zadatke putem interneta, bez obzira na vrijeme ili mjesto gdje se nalaze. Rukovoditelji i management s druge strane imaju pregled i uvid u evidencije učinjenog, kontrolu odstupanja od planova itd.. Pristup mailu moguć je sa mobitela, računala ili laptopa, isto kao i pristup aplikaciji koja djelatnicima služi kao platforma za rad. Svi podaci pri tom su dostupni svakom sa svakog mjesta, u sklopu ovlasti koje su dodijeljene.

Osnovna ideja tvrtke Valdez d.o.o. temelji se na objedinjavanju poslovnih, informatičkih, marketinških, komunikacijskih i knjigovodstvenih znanja, u jednu jedinstvenu uslugu namijenjenu malim poduzetnicima.

Većina poduzetnika teži smanjenju troškova poslovanja, ujedno nastojeći zadržati kvalitetu rada i pružene usluge. Trošak najma poslovnog prostora te ostali troškova koje podrazumijeva rad u fizički oformljenim uredima, mnogima je stavka koja znatno opterećuje poslovanje. S druge pak strane kvalitetni zaposlenici faktor su kojem će mudar poslodavac posvetiti maksimalnu pažnju, te se barijere udaljenosti mjesta stanovanja zaposlenika od lokacije tvrtke, rješavanju na razne načine. Razvoj tehnologija omogućava razvoj aplikacija koje nisu fizički vezane za pojedino računalo, već su smještene na serverima kojima se može pristupati sa bilo koje lokacije koja ima vezu na internet. Tvrtke kojima to način poslovanja omogućava, okreću se formiranju virtualnih ureda ili reorganiziraju poslovanja, na način da jedan dio poslovanja prebacuju u virtualni segment odnosno na internet.

Ovaj način organizacije naročito je pogodan za djelatnosti u kojima suradnici mogu posao obavljati bilo gdje, bez nužnosti dolaska u prostorije poslodavca. Djelatnici tvrtke povezuju se međusobno umrežavanjem, a zadaci i potrebne evidencije bilježe se u CRM aplikaciji kojoj svatko ima pristup u kladu sa svojim ovlastima.

Virtualni djelatnici pripadaju jednom uredu, ali ne rade na jednom mjestu. Zaposlenik ne treba ići na posao, nego obaviti posao.

Kroz naš VIRTUALNI URED malim poduzetnicima pružamo poslovnu podršku po prihvatljivoj cijeni i uz korištenje najnovijih informatičkih i komunikacijskih tehnologija.

Usluge koje je moguće ugovoriti:

 • Virtualna tajnica (+CRM aplikacija)
 • Online knjigovodstvo (+knjigovodstveni program na korištenje)
 • Pravna podrška
 • IT podrška
 • Izrada vizualnog identiteta firme
 • Izrada web stranica i edukacija u ažuriranju istih
 • Izrada web trgovine
 • Upravljanje internet marketing kampanjama
 • Analize tržišta te prijedlog optimalne web promocije kako za domaće tako i za strana tržišta
 • Analiza i prijedlog optimalne tehničke opremljenosti tvrtke, održavanje računala i programa
 • Usluga prijema i preusmjeravanja dolaznih poziva za klijenta
 • Odlazni pozivi
 • Usluga „fax to mail“
 • usluga „voice to mail“
 • Prijem i/ili slanje pošte za klijente


U današnje vrijeme svi će potvrditi da je bez korištenja naprednih tehnologija i informatike teško očekivati da će tvrtka držati ukorak s vremenom i konkurencijom. Manje tvrtke teško si pak mogu priuštiti zapošljavanje stručnog informatičara, knjigovođe itd.. S druge strane, već i predstavljanje tvrtke putem internet stranice, danas nije više opcija nego sastavni dio prezentacije svakog poslovnog subjekta, a čak i za najmanje tvrtke prisutnost u online svijetu postaje nešto što se očekuje. Računa su postala sastavni dio naše svakodnevnice, te se posljedično povlači i pitanje instalacije software-a, odabira email clienta, zaštite i antivirusnih programa, internet marketinga itd. Velike tvrtke koriste mnoge alate za ostvarenje zadanih ciljeva, a male tvrtke moraju biti efikasnije, kvalitetnije i okretnije žele li zauzeti svoje mjesto u poslovnom svijetu, a sve to sa neusporedivo manjim sredstvima.
Uz našu poslovnu podršku, tvrtka dobiva pouzdanog poslovnog partnera koji može preuzeti brigu o svemu navedenom.

Uvidjevši kako ponekad početni financijski izdaci za knjigovodstvene usluge i doprinose, male poduzetnike znatno opterećuju te stoga smanjuju ulaganja u marketing i opremu, rodila se ideja o objedinjavanju navedenih usluga. Krajnji cilj je smanjenje administrativnih troškova te preusmjeravanje sredstava u ulaganja za marketing te veću razinu iskorištenja IT tehnologija.
Naime, objedinjavanjem usluga u jedinstveni paket, cijena naših usluga može biti znatno jeftinija u odnosu na pojedinačno ugovaranja svake usluge kod međusobno nepovezanih tvrtki.

Praktički, za cijenu dosadašnjeg troška samo za knjigovodstvene usluge, naši klijenti dobivaju virtualnu tajnicu+online knjigovodstvo+internet stranicu i email adrese.

U informatici i knjigovodstvu smo još od vremena kada nije postojao Internet, barem ne u obliku kako ga danas poznajemo. Ponudu usluga razvijali smo sukladno tehnološkom napretku informatičko-komunikacijskih tehnologija te zahtjevima naših klijenata.

Osim klijenata iz cijele  Hrvatske, korisnike usluga imamo i u državama regije kao što je Austrija, a vlasnik jedne tvrtke ima boravište čak u Australiji, što obzirom da se sve obavlja online ne predstavlja nikakav problem.