Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

SugarCRM

SugarCRM je rješenje o kojem je preporučljivo razmisliti trebate li upravljati odjelom prodaje ili većim brojem honorarnih suradnika, te pratiti i koordinirati njihovim zadacima i realizacijom, te k tome želite mogućnost online pristupa i nadzora sustava i zadataka.

Danas se kao jedan od uvjeta nameće organizacija softverske podrške prodaji i upravljanju prodajom, te automatizacija pojedinih radnji čime se pomaže racionalnom korištenju vremena djelatnika. SugarCRM kao programsko rješenje za podršku upravljanju prodajom, kao jednu od značajnih prednosti ističe online sustav rada, tako da manager može i sa dislocirane lokacije imati uvid u sustav i podatke. U prijevodu CRM znači upravljanje odnosima s
kupcima, a može biti i mnogo više – tehnička okosnica prodajne strategije.

Za managere koji se susreću sa problemom sustavne obrade dogovorenih zadataka, te motivacijskim problemom obrade određenog broja klijenata ili čak postavljanja i unifikacije baze podataka za daljnji rad - preporučljivo je da razmotre mogućnosti CRM rješenja i njihovog potencijala u otklanjanju ovakvih šumova u radu.

CRM rješenja nude:

  • Centraliziranu evidenciju svih podataka vezanih za klijente. Ukoliko ne postoji CRM rješenje evidencija često izmiče kontroli, javlja se nekoliko verzija evidencije, dupla pojavljivanja klijenata, razlika u evidenciji bilježaka, nemogućnost kronološkog praćenja zadaća različitih djelatnika/odjela, problemi sa gubitkom informacija kod odlazaka na bolovanja itd.. Naknadno sjedinjavanje podataka zahtjevan je i skup postupak.
  • Transparentno praćenje akcija i zadataka: dolazni pozivi, odlazni pozivi, elektronska pošta, prateći materijali/privici porukama
  • Postavljanje podsjetnika po datumu i vremenu obveze obavljanja određenog zadatka.
  • Projekt management: provođenja marketinških akcija, postavljanje predložaka/šablona, raspodjela zadataka, praćenje uspješnosti rada djelatnika, praćenje tijeka akcije, statistički izvještaji.
  • Integracija email računa te objedinjeno slanje poruka iz CRM sustava, uz zabilješke radnji po pojedinim klijentima.

 

Bez obveze i ustručavanje nam se obratite, bez obzira na našu djelatnost i orjentaciju, u svom radu susretali smo se sa istim ili sličnim problemima koji možda sada Vas muče. Saslušati ćemo Vaše potrebe i odgovoriti na nedoumice, a ukoliko donesete odluku da je SugarCRM ono što tražite, instalaciju i hosting možete prepustiti nama.

 

Pošaljite neobvezujući  e-mail ili  ispunite dolje navedeni kontakt obrazac.