Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Ovdje može biti promocija ili oglas vaše tvrtke !

Želite li da vaša tvrtka i proizvodi budu visoko pozicionirani na pretraživačima, kontaktirajte nas !

Reklamni panoi, reklamni plakati i ostalo...

Ceradna platna
Oslikavanje izloga
Oslikavanje izloga
Oslikavanje vozila-auto reklame
Oslikavanje vozila-auto reklame
Oslikavanje vozila-auto reklame
Oslikavanje vozila-auto reklame
Sitotisak
Sitotisak
Svijetleće reklame

Reklamni panoi (samostojeći stilski CLIP reklamni panoi, samostojeći A reklamni panoi, zidne ALU-CLIP i stilske table itd.) svakako mogu pomoći da kvalitetno i proaktivno promovirate svoju tvrtku, trgovinu ili oglasite aktualnu akciju.

Reklamni panoi i plakati mogu biti korišteni za razne namjene, a trajna reklama tvrtke na ovaj način, uz atraktivnu lokaciju privući će potrebnu pažnju prolaznika.

Kao rekvizit jednostavan za rukovanje, lako prenosiv i složiv te lagan zbog svoje aluminijske konstrukcije, reklamni pano može biti koristan i na raznim prezentacijama, u izložbenim salonima, sajmovima, za reklame tvrtke i sl.

Reklamni panoi uz dobro osmišljen i dizajniran reklamni plakat, mogu biti korišteni kao poruka sa vrlo dugim trajanjem. 

Mediji za postavljenje reklamih poruka mogu biti razni, te se javljaju kroz oslikavanje izloga, auto reklame, svijetleće reklamne panoe, sitotisak na tekstilu itd.

Marketing je taj koji definira proizvod ili uslugu i pozicionira je na tržištu. Bez obzira kroz koji marketinški alat (oglas u novinama, tv reklama, reklamni plakati, reklamni panoi, razni eventi, sajmovi, poslovni pokloni, internet marketing itd.), plasiramo željenu poruku ciljanoj skupini potencijalnih korisnika - želja nam je uz što efikasniju kombinaciju i što manje sredstva, polučiti najbolji mogući rezultat.

Reklamni panoi

 

Unikatni reklamni panoi i kućni brojevi

  • Kućni brojevi na mesingu i bakru
  • Slike u mesingu kao unikatni pokloni

Juričan Danijel
Član ZB-ART
Likovi odbor hrvatskog svjetskog sabora

 

Reklamni pano "Kuhar", dimenzije 160x80cm
Natpisne ploče "Welcome"
Natpisne ploče "Welcome"
Menu table
Menu table
Menu table
Info pano
Info pano
Kućni brojevi
Kućni brojevi
Kućni brojevi
Kućni brojevi
Kućni brojevi
Slike u bakru kao unikatni pokloni
Slike u bakru kao unikatni pokloni
Slike u bakru kao unikatni pokloni
Slike u bakru kao unikatni pokloni
Slike u bakru kao unikatni pokloni