Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Web promocije

Kroz WEB promocije tvrtki i proizvoda kao vid internet marketinga, našim klijentima zajamčena je pozicija na 1. stranici Google rezultata za ključne riječi/proizvode tvrtke.

Klijentima koji nemaju vlastitu web stranicu na ovaj način omogućujemo da kvalitetno predstave svoju ponudu ne brinući o održavanju web stranice, dizajnu, hostingu, optimizaciji, pozicioniranju i ostalim parametrima koji prate klasično predstavljanje putem web stranice.

Tvrtke koje su pak putem vlastite web stranice već istupile na internet segment tržišta, na ovaj način imaju mogućnost bolje pozicionirati svoju tvrtku, a ujedno kroz postavljene linkove raditi i na off page optimizaciji svoje stranice.

Ovdje može biti Vaša web promocija, stoga rezervirajte svoje mjesto ili samo postavite  upit za oglašavanje. Vrijednost europskog tržišta internet marketinga do 2012. godine trebala bi doseći 16 milijardi eura, stoji u studiji koju je objavila agencija Forrester, što je duplo više nego što je isto tržište vrijedilo 2006. godine. U izvještaju se također navodi da će pretraživači (Google, Msn, Yahoo ...) nastaviti dominirati tržištem online oglašavanja. Nakon njih dolazi internet marketing u vidu oglasa i bannera na popularnim web stranicama te na kraju e-mailovi u koje su uključene reklamne poruke.

Inox ograde

Inox ograde za stepenište
Jednostavne inox ograde
Ograde inox-mesing
Stubišne inox ograde (gelenderi)
Dvorišne inox ograde
Inox nadstrešnice
Inox jarboli
Inox karniše
Inox karniše

Inox i detalji od inoxa će učiniti prostor u kojem živite ili radite drugačijim, modernijim, ljepšim ... bilo da su u pitanju  inox ograde,  inox rukohvati ili dijelovi radnog stola.

Vrijeme u kojem živimo traži orginalnije i modernije interijere i eksterijere, drugačije, kvalitetnije - zapravo onako kako Vi to želite!

Trebate li opremu od inoxa za interijere i eksterijere, za kuće, poslovne prostore, hotele, lokale i druge proizvode od inoxa i mesinga u kombinaciji sa drvom, staklom ... izvođač može doći do Vas, poslušati sve želje, potrebe i zahtjeve te svaki Vaš problem ili dilemu pretvoriti u optimalno rješenje. Slijedi kalkulacija troškova i izrada ponude koja se šalje na Vama najprikladniji način (e-mail, fax, pošta, osobna dostava…).

Sve proizvode od inoxa  (inox ograde, inox karniše itd.) preko nas možete nabaviti po izuzetno konkurentnim cijenama. Tako se npr. cijena prosječne inox ograde kreće od 1300 do 1500kn po metru, a može biti i veća zavisno od detalja izvedbe. Cijene izrade inox karniša po mjeri kreću se okvirno oko 40€/m i to za fi30 dok su one u trgovačkim lancima obično u izvedbi fi20 te zbog toga znatno slabije čvrstoće. U cijenu izrade karniše uključeni su i inox završeci, inox kolutići te žabice.

Nalazimo se na samo 1h vožnje od Zagreba, a na Vaše upite i pozive rado ćemo odgovoriti !

Ograde kombinacija inox-drvo

Stubišna inox/drvo ograda
Stepenice - kombinacija inox/drvo

Nije dovoljno samo izraditi i umontirati balkon, usluga počinje s besplatnim stručnim savjetom izgleda konstrukcije, a u izradu balkona uključeni su i nabavka materijala, impregnacija drva, izrada, lazurni premaz, montaža i zaštita. Zaštita uključuje opremu na balkone, profesionalnu zaštitu korita za vrijeme zime, snijega i leda.

 

Prosječno vrijeme izrade ovisi o veličini i uglavnom ne traje duže od 30 dana. Izrada počinje odabirom pravog drva, idealnog materijala za Vaš balkon. Drvo mora biti smreka, gusta i impregnirana tako da Vaš balkon uz minimalno održavanje potraje barem 20 godina prije većih zahvata.

Balkonske ograde - duborez

Notos je nastao iz dugogodišnje tradicije obrade drvene stolarije. Notos od prvog dana preuzima nasljeđe kvalitete i postaje sinonim za vrijednost balkonske ograde.

Balkonska ograda ne smije biti masovan proizvod. U Notosu ne ocijenjujemo koliko puno smo ih napravili već koliko dobro su napravljeni. To nije posao, to je poziv. Izrađujemo preko 50 osnovnih modela. Svaka kuća je različita a svaki naš balkon je unikat.

Neovisno da li se radi o zatvorenom "tirolcu" s punim i naglašenim glavnim stupovima i detaljima, masivnom tokarenom balkonu sa četiri lica za velike terase, ogradi s unikatnim motivima u duborezu, kasetnom ili profiliranom balkonu, svaki je jedinstven i na svakome se nalazi potpis.

Notos, potpis koji jamči kvalitetu. Prihvaćanje suvemenih tehnoloških postupaka je u redu ali za dobar balkon nemoguće je zamijeniti ruke pravog majstora.