Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Zašto web promocija i internet marketing

05.12.07 10:44 Starost: 11 yrs

 

Kako 2007 godinu završavamo sa nešto malo manje od 2.000.000 korisnika interneta, tvrtke sve češće uviđaju potrebu oglašavanja svojih proizvoda i usluga preko interneta.

Prema nekim istraživanjima procjenjuje se da će elektronička trgovina u 2007 dostići vrijednost blizu 750 milijuna dolara, te da će e-trgovina u Hrvatskoj do 2010 godine premašiti iznos od milijardu dolara.

Zbog toga tvrtkama preporučamo istup i na internet segment tržišta, kako biste i Vi dobili dio ovog velikog kolača. Kupci sve češće posežu za kupovinom iz vlastitog naslonjača i udobnosti svoga doma ili kancelarije, a čak i kada konačnu odluku donose odlaskom na prodajna mjesta, vrlo često pripremu i sakupljanje okvirnih informacija obavljaju preko interneta.

Kako bismo i manjim tvrtkama pomogli pri istupu na internet područje ponude i potražnje, pripremili smo Valdez web promocije već od 199kn/mj, te na taj način omogućili svojim korisnicima da kvalitetno predstave svoju ponudu ne brinući o održavanju web stranice, hostingu, pozicioniranju, SEO i ostalim parametrima koji prate klasično predstavljanje putem vlastite web stranice.