Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Zašto bi svaka internet stranica trebala pratiti statistiku posjećenosti?

08.05.08 11:56 Starost: 11 yrs
Kategorija: Izrada internet stranica

 

Primjer izvještaja statistike posjećenosti

Zato da biste imali povratnu informaciju o efektivnosti Vaših internet stranica!

Statistika posjećenosti pomaže Vam da ulaganja u Vaš marketing učinite mjerljivim i efikasnijimi te unaprijedite svoje poslovanje.

Statistika posjećenosti internet stranica (često se naziva i "brojač posjeta", "brojač posjećenosti", statistika posjećenosti weba itd.) prati od kuda, kada i što se događa na Vašoj web stranici. Statistika posjećenosti web stranice znatno se razlikuje od osnovne opcije "brojanja" posjeta, te prikazuje mnogo širu sliku događaja na određenoj internet stranici. Omogućuje Vam da analizirate prikupljenje podatke te donesete zaključke što trebate promijeniti, poboljšati, gdje intervenirati. Statistika posjećenosti bilježi se u pozadini Vaše stranice i potpuno je nevidljiva za posjetitelje.

Praćenje statistika posjećenosti radimo preko programa AWStats ili Google Analytics, koji se mogu instalirati i naknadno na već gotove web stranice, koje Vam je radio netko drugi. Statistika posjećenosti omogućuje da znate:

  • koje su najpopularnije stranice našeg site-a?
  • koliko posjetitelja dolazi na našu internet stranicu, prateći po danima, mjesecima, dobu dana ?
  • odakle dolaze ti posjetitelji: s kojih internet stranica, tražilica, država ?
  • koliko dugo su se zadržavali na našoj internet stranici?
  • koje ključne riječi su posjetitlji najčešće koristili da bi nas pronašli ?
  • koji je efekt oglašavanja/bannera koji smo platili portalu xy ?
  • i mnogi drugi izvještaji

AWStats web statistics