Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Valdez i Regionalni poduzetnicima omogućavaju besplatnu izradu web stranica

29.12.07 22:41 Starost: 11 yrs

 

VARAŽDIN: Valdez poslovne usluge i 7plus Regionalni tjednik daruju poduzetnicima besplatnu izradu web stranica.

„Moja prva web stranica“

VARAŽDIN –  Prisutnost u svijetu Interneta poželjna je gotovo za svaku tvrtku, ali to nije lako ostvarivo onima koji su na početku poslovne karijere. Upravo za njih Valdez poslovne usluge i naš list pripremili su akciju „Moja prva web stranica“ tijekom koje će za najsretnije poduzetnike na početku karijere, kao i one koji su već odmakli u poslu ali se još nisu predstavili na ovom segmentu tržišta, izrada web stranica biti besplatna!

Da bi konkurirali za ovu korisnu mogućnost, treba popuniti obrazac koji se nalazi na www.valdez.hr/obrazac, odnosno javiti se na broj telefona 042 201 373. Popunjeni obrazac dostavlja se na email ili fax 042 201 374 . 

- Valdez poslovne usluge iz Varaždina, izabrati će mjesečno jednog poduzetnika prvenstveno prema zanimljivosti i potencijalu opisanog sadržaja. Uz to, osigurati ćemo i besplatni jednogodišnji hosting te održavanje – pojašnjava Vlatko Šurlan  iz Valdez poslovnih usluga na čijim će se stranicama www.valdez.hr nalaziti imena dobitnika.

Web stranice najsretnijih poduzetnika iz Varaždina odnosno Županije, bit će smještene na poddomenu www.imetvrtke.valdez.hr. Međutim, ukoliko će za to postojati interes, otvorene su mogućnosti prebacivanja stranice na vlastitu domenu, te uključivanje dodatnih opcija, kao što je samostalno uređivanje sadržaja od strane korisnika, statistike posjećenosti, višejezičnost stranica, newsletteri, web shop  i tome slično.  No, ove dodatne mogućnosti ovise o posebnom dogovoru i cijeni.

- Kao mlada tvrtka, Valdez poslovne usluge žele biti kompetentan partner i sustav za poslovnu potporu manjim i srednjim tvrtkama. U skladu s vizijom svoju ponudu razvijamo oko četiri temeljna segmenta: interneta, odnosno web marketinga, izrade web stranica, izrade cms portala, zatim komercijalno-tajničkih usluga i poslovnog posredovanja, poslovnih servisa te besplatnih usluga kao što je ova.