Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Upute za prijavu u TYPO3 CMS sustav za uređivanje sadržaja

03.08.07 09:59 Starost: 12 yrs

Autor/ica: Valentina Zdelar

Ovdje možete pogledati kratke upute za prijavu u CMS sustav Vaše internet stranice, te za uređivanje sadržaja.

Jedna od velikih koristi upotrebe CMS rješenja je zaštita krajnjeg korisnika od ogromne kompleksnosti koja je uključena u današnje internet stranice. U praksi to izgleda ovako. Znate koristiti Word? Znate surfati? Onda imate dovoljno znanja da putem CMS-a uređujete internet stranicu ili čak portal poput Iskonovog.

Ukoliko želite vizualno pogledati kako to izgleda prije nego se i sami okušate u uređivanju svoje stranice, dopustite da Vas provedemo kroz kratku seansu izmjene internet stranice putem TYPO3 CMS-a.

Za one koji žele to isto iskušati u realnom okruženju, otvoriti ćemo korisnički račun koji će biti tako prilagođen da ima što manje komplikacija pri uporabi. Mogućnost da se sustav ogoli do najosnovnijih mogućnosti je jedna od snaga TYPO3 CMS-a.

#1 Prijava u sustav:

 • Korisnik u preglednik koji koristi (Internet Explorer, Firefox i sl.) utipka adresu stranice koja služi za pristupanje CMS sustavu, ili klikne na link ukoliko mu je dostupan. U našem slučaju to je http://www.valdez.hr/typo3/.
 • U ponuđeno sučelje potrebno je unijeti korisničko ime i zaporku.

Izgled sučelja za prijavu u TYPO3 CMS sustav

 

#2 Uređivanje:

 • Korisnik zatim odabire stranicu i sadržaj (tekst, slike i sl.) koju želi uređivati. U našem slučaju to je sljedeća stranica: nekretnine.
 • Ispod teksta nalazi se olovčica, a klikom na olovčicu otvara se urednik sadržaja.

Uređivanje prednjeg dijela

  • Urednik je alat sličnog sučelja Microsoft Word-u. Nakon uređivanja teksta, korisnik promjene sprema klikom na ikonu diskete na vrhu urednika i promjene bivaju trenutačno vidljive na internet stranici.

  Urednik sadržaja

   

  Kvalitetni CMS alati posjeduju i mnoge druge prednosti u odnosu na statičke internet stranice. Jedna od bitnih značajki je mogućnost nadogradnje. Ukoliko želite u postojeću internet stranicu uključiti novu funkcionalnost, isto je moguće izvršiti bez zadiranja u već uneseni sadržaj internet stranice. Ukoliko je pak potrebno, dodana značajka ili element može biti vidljiv istovremeno na svim prethodno unesenim sadržajima čak i ako ih imate stotine. Ovo je moguće stoga štu je kod programiranih web stranica, koncepcija sadržaja i dizajna odvojena i svaki od njih funkcionira zasebno.