Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

TYPO3 CMS (Content Management System)

23.04.08 13:20 Starost: 11 yrs

Autor/ica: Vlatko Šurlan

Typo3TYPO3 je okosnica za upravljanje sadržajem internet stranica srednje i visoke poslovne klase, a široku paletu mogućnosti iskoristiti će i mnoge manje firme. TYPO3 nudi najbolje od oba svijeta: gotovu funkcionalnost od samog starta putem potpunog seta standardnih modula te čistu i robusnu arhitekturu visokih performansi sposobnu akomodirati gotovo neograničenu prilagodbu i proširivanje.

Za urednike TYPO3 je lako upotrebljiv, intuitivan alat koji omogućava urednicima sadržaja da kreiraju i održavaju internet stranice koristeći visoko sofisticirane funkcije uz par klikova mišem.

Uz TYPO3 svatko može sudjelovati u web baziranoj komunikaciji i odnosima s klijentima. Neprimjetna integracija multimedijalnih sadržaja i dinamičkih  manipulacija i generiranja slika na strani poslužitelja su među brojnim standardnim mogućnostima u opsežnom popisu mogućnosti web bazirane komunikacije. Između ostaoga, uključen je i interni sustav dijeljenog uređivanja i suradnje pri objavi sadržaja.

Za administratore i upravitelje sadržaja, TYPO3 nudi izrazito detaljan sustav ovlasti koji omogućuje profesionalnu razinu kreiranja sadržaja i uredničkog toka. TYPO3 je aplikacija serverske strane, neovisna o platformi koja se može koristiti s gotovo svakim dostupnim preglednikom.

Web razvojni programeri i agencije će cijeniti potpunu razdvojenost dizajna i sadržaja. TYPO3 ne stavlja ograničenja na mogućnosti koje očekuju profesionalni dizajneri, što omogućuje jednostavne postupke redizajniranja.

TYPO3 je pogonjen bazom podataka te posljedično lako skalira na razinu poslovnih web aplikacija.
Jezgra je razvijena tako da se unutar jednog sustava može imati više potpuno neovisnih web stranica, koje se koriste istom bazom podataka. Kod korporativnih sustava gdje je potrebno centralizirano održavati i raditi onpage optimizaciju više web stranica, TYPO3 je pravi izbor jer svojim mogućnostima otvara put ka smanjenju troškova uz istovremenu kvalitetnu podlogu za optimizaciju.

U smislu optimizacije sadržaja web stranica za tražilice, TYPO3 tehnički podržava sve metode SEO optimizacije, što uz kontinuirani rad u konačnici može dati vrlo kvalitetne rezultate.

U ovaj CMS sustav moguće je implementirati bilo koji dizajn i gotovu web stranicu, a svojim performansama i kombinacijom modula prilagoditi će se kako vlasnicima manjih korporativnih stranica pa sve do zahtjeva web portala srednje veličine. Impresivan popis s više od 3300 ekstenzija TYPO3 CMS-a predugačak je za ovaj kratki članak.

Upotrebljavan u različitim područjima, TYPO3 se etablirao kao jedno od najkvalitetnijih CMS rješenja razvijenih u PHP jeziku. Kao open source ostavio je iza sebe mnoga komercijalna rješenja, te pobrao priznanja uglednih stručnjaka koji su se bavili analizom CMS-ova. Jedna od poznatijih analiza dostupna je na www.phpmag.de, gdje se TYPO3 svrstao u red sa RedSYS, SixCMS, Powerslave itd.

TYPO3 kao dio svoje web prezentacije danas koriste i imena poput Philips, Bayer, Cisco itd.

TYPO3 započeo je svoj put 1997 god. kao komercijalno rješenje, a danas je open source aplikacija objavljena pod GPL licencom.

Izradu web stranica u TYPO3 CMS-u vršimo u suradnji sa partnerskom tvrtkom Evorion.

Pogledajte kompletan popis mogućnosti.