Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Što je SEO optimizacija?

04.10.07 12:44 Starost: 11 yrs

Autor/ica: Vlatko Šurlan

SEO - Search Engine Optimisation, je skup tehnika internet marketinga čiji je cilj pomoći posjetiteljima da pronađu upravo Vaš sadržaj i to upravo onim posjetiteljima koji su uistinu zainteresirani za Vaš sadržaj.

Sam postupak optimizacije stranice za tražilice sastoji se od nekoliko faza. Većina CMS sustava uvelike olakšava, a neki i pružaju od samog početka, gotovo sve pretpostavke za uspješnu onpage optimizaciju internet stranice. TYPO3 CMS sustav jedan je od CMS sustava koji sadrži programsku implementaciju prilagođenu tražilicama, te će u rukama kvalitetnog stručnjaka kreirati stranice koje su u većem dijelu optimizirane za tražilice i prije nego počnete unositi sadržaj.

Ukoliko je stranica kvalitetno "zasnovana", temelj daljnjeg rada je kvalitetan sadržaj. Ako je kvaliteta i ažuriranje sadržaja na razini, sama optimizacija se sastoji od daljnjih tehničkih koraka čija namjera je više ukloniti probleme koji uzrokuju slabu vidljivost sadržaja tražilicama, odnosno pomoći klijentu da formira sadržaj na način koji tražilice vole, nego korištenje trikova koji bi eventualno omogućili da Vaša stranica bude vidljivija od konkurentskih stranica. Znači potrebno je imati uistinu kvalitetniju stranicu i sadržaj od konkurencije, a ne očekivati da će neki internet guru iz susjedstva napraviti čudo od prosječne stranice, bez suradnje vlasnika stranice. Ovo napominjemo jer je čest slučaj očekivanja visokih rezultata od oskudnog sadržaja. Na ovakav način moguće je ostvariti rezultate samo do trenutka dok se konkurencija ne probudi i počne ulagati u kvalitetu svojih internet stranica. Suradnja vlasnika stranice i developera mora biti kvalitetna a uloženi trud obostran.

 

Neke od tehnika kojima se koriste SEO stručnjaci:

  • Optimizacija strukture stranice na način da se osigura dostupnost cjelokupnom sadržaju
  • Analiza i optimizacija ključnih riječi i fraza
  • Optimizacija HTML koda
  • Kreiranje povratnih linkova sa relevantnih i komplementarnih stranica
  • Sitemape itd.

Želimo također napomenuti kako se posljedice optimizacije za tražilice počinju osjećati tek nakon što tražilice učitaju i indeksiraju ("primijete") postavljeni sadržaj, a samo taj korak u pojedinim slučajevima može trajati i bitno duže od mjesec dana ili par mjeseci. Stoga je preporučljivo temeljne SEO postavke ugraditi u Vaše internet stranice od prvog dana, raditi na kontinuiranoj optimizaciji i ažuriranju sadržaja - i naoružati se strpljenjem.