Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Što je AdSense

19.12.07 14:07 Starost: 11 yrs

 

AdSense automatski pretražuje sadržaj Vaših web stranica i dostavlja oglase koji su tematikom prigodni za Vaše posjetitelje.

Google AdSense bira oglase koji odgovaraju sadržaju web sajta, a vlasnik sajta zarađuje novac kad god posjetitelj klikne na neki od oglasa.

AdSense za sadržaj automatski pretražuje sadržaj web stranice, tako da dostavlja oglase koji su prigodni za posjetitelje tog sajta.
 
Google AdSense je način na koji vlasnici web sajtova svih veličina mogu prikazivati prigodne Google oglase na svojim web stranicama i tako zaraditi novac. Oglasi su u vezi sa sadržajima koje posjetitelji traže na Vašem sajtu - ili odgovaraju značajkama i interesima posjetitelja koje Vaši sadržaji privlače.

Google tehnologija pronalazi najprigodnije i najznačajnije AdWords oglase za Vaše web stranice. Budući da oglase pribavlja Google, Vi se ne morate brinuti o održavanju odnosa s oglašivačima.

Više na www.google.com/adsense.