Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Online popusti i "ponude dana" - prilika ili prijevara?

03.11.12 19:53 Starost: 6 yrs
Kategorija: Novosti

 

No, iako se rijetko koji kupac ne bi oduševio popustom od 70 posto, Agrawal tvrdi da oni trgovce i ugostitelje - pogotovo male - vode u propast.

Nedavna najava inicijalne javne ponude dionica Groupona, tvrtke za grupnu kupovinu koja je Amerikance oduševila brojnim kuponima za popuste, poduzetnika Rockyja Agrawala je natjerala da pokuša objasniti je li takav model uopće isplativ.

Agrawal u blogu objavljenom na TechCrunchu govori o nedavnom vlastitom iskustvu, kada je zahvaljujući ponudi Google Offersa u Floyd's Coffee za tri dolara dobio hranu vrijednu 10 dolara i kako ih je jedva uspio potrošiti.

No, iako se rijetko koji kupac ne bi oduševio popustom od 70 posto, Agrawal tvrdi da oni trgovce i ugostitelje - pogotovo male - vode u propast.

Naime, osim što zbog popusta ostaje bez dijela zarade mali poduzetnik, kako bi se, u nedostatku boljeg termina, moglo nazvati vlasnike lokalnih trgovina i restorana, dio zarade moraju dati i tvrtki koja popuste nudi korisnicima.

Osim toga, Agrawal upozorava da mišljenja poput onih da popusti privlače nove kupce koji će ostati redovni gosti i jednom kada popusta više ne bude ne stoje - jedan mu je trgovac rekao da su 90 posto korisnika Grouponovih popusta bili redovni gosti.

Iako su sva ta saznanja sasvim dovoljno zabrinjavajuća, Agrawal upozorava da su mnogi popusti uvjetno rečeno - lažni.

Takvi se najčešće pojavljuju kod raznih putovanja i odmora pa neki hoteli popust daju na svoju najvišu standardnu cijenu, koju i tako gotovo nitko ne plaća jer će vam prilikom telefonske ili online rezervacije ponuditi znatno nižu cijenu, a imaju i vlastite programe vjernosti koji snižavaju cijene.

Povrh toga, mnogi popusti koji imaju veze s putovanjima podložni su "rasploživosti", što znači da koliba na jezeru u Minnesoti koju je netko želio rezervirati za Dan Nezavisnosti 4. srpnja neće biti dostupna prije veljače iduće godine.

Izvor: Business.hr