Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Imate ideju za portal, ali nemate partnera?

05.11.08 10:10 Starost: 10 yrs

 

Imate dobru ideju za tematiku web portala, ali niste programer i treba Vam partner za izvedbu? Pošaljite nam sažetak ideje o projektu, svaki pristigli email sa pažnjom ćemo pogledati. Ukoliko uđemo u partnersku suradnju, udio u vlasništvu portala je 50:50, uz mogućnost otkupa od bilo koje strane.

Obavezni podaci u prijavi su:

1.    Osnovni podaci o Vama
- Puno ime predlagatelja ili naziv firme:
- Adresa, telefon/fax, email:
- Odgovorna osoba:
2.    Opis tematike portala
3.    Da li je osigurana osoba za marketinšku podršku i razvoj
4.    Da li je osigurana osoba za pripremu i obradu grafičkih materijala
5.    Da li bi bilo prodaje proizvoda/usluga
6.    Zaštitne boje
7.    Logo firme ili zaštitni znak
8.    Slična iskustva u održavanju i razvoju portala
9.    Da li bi se korisnicima nudili besplatni materijali/proizvodi (koji)
10.  Višejezičnost/regionalne perspektive
11.  Da li bi se određeni proizvodi/usluge naručivali putem interneta (elektronska narudžbenica)
12.  Ostalo