Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

CMS sustavi: usporedba TYPO3 i Joomle

13.05.09 08:59 Starost: 10 yrs

 

Joomla kao jednostavan CMS sustav, može zadovoljiti potrebe ne prevelikih web stranica i organizacija sa prosječnim zahtjevima u pogledu mogućnosti stranice.  Ako trebate brz i jednostavan CMS za manji projekt, atributi su svakako na strani Joomle.

Za proaktivne, dimanične tvrtke sa isto takvim ciljevima u pogledu web stranice - TYPO3 bi trebao imati prednost, pa čak i ako na prvi pogled izgleda prekompleksan i prebogat funkcionalnostima za koje se čini da ih nikada nećete trebati. Vrlo visokom fleksibilnošću TYPO3 CMS ima mogućnosti zadovoljiti i zahtjevne klijente, a samo je pitanje vremena kada će klijent orjentiran kao propulzivna tvrtka poželjeti nešto više i postaviti neki specifičan zahtjev za koji je potrebno s programerske strane dublje zagrabiti u kod sustava. Raditi prijelaz u tom trenutku, može biti više nego bolno a samim time i skupo.

Dizajn
Implementacija dizajna prethodno pripremljenog isključivo za Joomlu je brza i jednostava, međutim s druge pak strane Joomla ne daje priliku za previše naknadnih grafičkih i dizajnerskih egzibicija, te ako klijent želi kasnije promijeniti dizajn iz temelja - to može predstavljati itekako problem. TYPO3 u pogledu dizajna ne ograničava korisnika niti u kojem smislu.

Arhiva verzija članaka
Kontrola verzije članaka u Joomli nije omogućena. U TYPO3 CMS-u može se koristiti version control - za apsolutno svaki element u sadržaju stranice možete poništiti promjene, povijest pregledavanja, vratiti na prethodnu izbrisanu verziju itd.

Workflow

  • Glavni urednik može kreirati različite ovlasti za svakog urednika
  • Nadležnom cenzoru članak dolazi na pregled
  • Kada glavni urednik pregleda recenzije u članku on može objaviti članak, staviti ga arhivu vijesti, vratiti cenzoru članak ili uredniku na ispravak

Jednostavnost konfiguracije i korištenja
Ako ne možete uložiti previše vremena za učenje i treba Vam brzo rješenje - za developere će u tom slučaju Joomla biti dobar izbor. Za Typo3 će pak trebati uložiti zavidnu količinu truda i strpljenja za savladavanje, ali će se uloženi trud vjerojatno pokazati vrijednim napora jer ćete ovladati nevjerojatno fleksibilnim, prilagodljivim i pouzdanim sustavom.

Što se tiče pogleda sa strane korisnika teško je reći koja logika pristupa će kojem korisniku bolje odgovarati - najvjerojatnije je da će prvi sustav s kojim se susretne određenom korisniku i postati omiljeno rješenje i CMS sustav izbora.

Organizacija stranica i podstranica je kod TYPO3 CMS-a možda bliža korisničkoj logici, ali će Joomla korisnik vjerojatno prigovoriti na prvi pogled kompleksnosti TYPO3 sustava, administraciji galerija itd.