Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Web promocije

Web promocije uključuju postavljanje sadržaja o Vašoj firmi i proizvodima na www.valdez.hr/promocije/ime-vaše-tvrtke.

Klijentima koji nemaju vlastitu web stranicu na ovaj način omogućujemo da kvalitetno predstave svoju ponudu ne brinući o održavanju web stranice, dizajnu, hostingu, optimizaciji, pozicioniranju i ostalim parametrima koji prate klasično predstavljanje putem web stranice.

Imate li već vlastitu web stranicu za koju ste misliti da će biti Vaš virtualni komercijalista, a ispostavilo se da ona ne ispunjava Vaša očekivanja u pogledu  pozicije na tražilicama za ključne proizvode ili usluge tvrtke - nalazite se na pravom mjestu. Uz Web promociju imate mogućnost ugovoriti postavljanje linkova na svoju stranicu, između ostalog i u cilju off page optimizacije vlastite stranice.

Ovdje može biti Vaša web promocija, stoga rezervirajte svoje mjesto ili samo postavite upit. Vrijednost europskog tržišta internet marketinga do 2012. godine trebala bi doseći 16 milijardi eura, stoji u studiji koju je objavila agencija Forrester. To je duplo više nego što je tržište internet marketinga vrijedilo 2006. godine. U izvještaju se također navodi da će pretraživači (Google, Msn, Yahoo ...) nastaviti dominirati tržištem online oglašavanja. Nakon njih dolazi internet marketing u vidu oglasa i bannera na kvalitetnim web stranicama te na kraju e-mailovi u koje su uključene reklamne poruke.

 

Web promocije sa sponzoriranim linkom

Uz web promociju može biti postavljena i Google AdWords (sponzorirana veza) te je na taj način našim strankama zajamčena pozicija na 1. stranici Google rezultata za ključne riječi/proizvode tvrtke. Kada netko upiše ključnu riječ koja se podudara sa Vašim odabranim riječima (proizvodima, uslugama), Vaš će se sponzorirani link prikazati na 1. stranici rezultata pretraživanja u okomitom desnom stupcu, kao oglas s kratkim reklamnim tekstom.

Suprotno klasičnim oblicima reklame - umjesto da plaćate prikazivanje Vašeg oglasa Vi plaćate samo kada zainteresirani posjetitelj klikne na oglas, te stoga tvrdnja da je oglašavanje investicija a ne trošak ovdje opravdava u potpunosti svoj smisao. Ukoliko na svakih uloženih 100kn zaradite 200kn, ulog je isplatio sam sebe. U slučaju da se predviđeni budget za klikove na potroši u zadanom periodu, prenosimo ga u sljedeći mjesec te je na taj način možda bio manji broj posjeta ali je i manje potrošeno. Internet oglašavanje u vidu sponzoriranih linkovova za tvrtke sa manjim proračunom može biti jedan od najjeftinijih oblika oglašavanja uopće, jer proračun određujete sami i on se može postaviti već od 100kn na dalje.

Google AdWords Vam preporučujemo ako:

  • ne možete čekati od 15 - 45 dana, da se Vaša web stranica pojavi na tražilicama
  • ako je djelatnost Vaše tvrtke među jakom konkurencijom (npr. nekretnine, prevoditelji, turizam itd.) i kada je optimistično očekivati da ćete se u kratkom vremenu vinuti u sam vrh rezultata pred ostalim konkurentima
  • kada nemate vremena ili volje ulagati u optimizaciju i pozicioniranje svoje web stranice među "organskim" rezultatima
  • kada trenutačno morate usmjeriti promet s tražilica na svoju stranice
  • kada ostale metode koje ste pokušali ne donose očekivane rezultate (u kojem slučaju ćemo besplatno napraviti osnovnu analizu Vašeg site-a te dati mišljenje ima li mjesta za poboljšanje)

Ako je Vaša web stranica za većinu ključnih riječi koje su Vam bitne dobro pozicionirana na tražilicama, Google AdWords Vam ne treba. U tom slučaju se može koristiti eventualno kao način oglašavanja određenih akcija koje ciljaju na neki specifični segment kupaca.

Naručite svoju web promociju

Sponzorirani linkovi za riječ "nekretnine", primjer: 


Kliknite za uvećanje i pregled primjera.