Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Reklame na vozilima

Neka istraživanja govore da oglašavanje putem mobilnog medija poput reklama na automobilu, može imati dnevni doseg koji se mjeri u tisućama vizualnih kontakata. Na ovaj način Vaš se oglas doslovno doveze do potencijalnog klijenta.

Ovaj oblik reklame nije ograničen prostorno ni vremenski, iako se kao vrijeme zakupa oglasnog prostora preporučuje period od najmanje 3 mjeseca.

Kao mediji promidžbe svima su već poznati: radio, televizija, leci, novine, jumbo plakati, te u novije vrijeme sve češće oglašavanje na mobilnim oglasnim površinama kao što su javna prijevozna sredstva te reklame na vlastitim vozilima.

Osvrnemo li se na televizijsku reklamu kao poruku s najvećim dosegom, jer ulazi u naša kućanstva putem medija bez teritorijalnih barijera - ona je uglavnom vrlo skupa te zbog toga nije dostupna svima. TV reklame gledatelji ponekad doživljavaju kao agresivne, jer prekidaju program baš u nama najinteresantnijoj sceni, tako da često izazivaju čak osjećaj ljutnje ili dosade, te gledatelj prebacuje na drugi kanal ili se okreće nekom drugom poslu. 

S druge strane - oslikavanjem vlastitih vozila možete ih koristiti kao jeftin, ali terotorijalno ona prometuju uglavnom u istom gradu, koristeći pri tome  određene cestovne rute.

Leci, dnevne novine i radio imaju svakako svoju ulogu u oglašavanju, s više ili manje prednosti i mana, no na ovom mjestu nećemo detaljnije ulaziti u tu tematiku.

Oglašavanjem na mobilnim oglasnim površinama - vozilima kao učesnicima prometa/mediju koji također nema teritorijalne barijere - koristite priliku da se Vaš oglas vidi na pravom mjestu u pravo vrijeme, dok potencijalni kupac traži način da skrati dosadu čekanja na semaforu ili zastoja u prometnoj špici.
Reklame na autima mogu polučiti značajnu korist za vaše poslovanje svojim kretanjem uz ciljane skupine budućih korisnika ili čak parkiranjem na uočljivom i prometnom mjestu, naravno ukoliko su kvalitetno osmišljene.

Priprema potencijalnih klijenata za otvaranje Vaše nove poslovnice u nekom gradu, brendiranje određenog proizvoda ili grupe proizvoda, poziv na kupnju u promotivnom periodu itd. - samo su neki od ciljeva koje možete ispuniti ovim načinom oglašavanja.