Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Uvjeti oglašavanja na www.valdez.hr

 

Narudžba

Naručitelji oglasa, promocije ili bannera mogu biti pravne i fizičke osobe.
Upit treba biti poslan najkasnije 7 dana prije željenog početka akcije. Narudžba za objavu oglasa, bannera ili promocije treba biti dostavljena najkasnije 3 dana prije početka akcije, nakon čega slijedi potvrda od strane Valdez poslovnih usluga.

Ukoliko oglasne materijale ne zaprimimo najkasnije 2 dana prije početka akcije, rok za početak akcije produžava se za onoliko dana koliko je bilo kašnjenje u dostavi materijala. Za materijale pristigle sa više od 5 dana zakašnjenja pridržavamo pravo raskinuti narudžbu ili prolongirati objavu u naredni slobodni period.

 

Oglasni prostor

Zakupljeni oglasni prostor nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama, osim po posebnom dogovoru obiju ugovornih strana. Valdez poslovne usluge nisu odgovorne za istinitost, točnost i/ili ažurnost sadržaja i/ili informacija koji se objavljuju na oglasnim materijalima.

Kod fiksnog zakupa oglasnog prostora banner se prikazuje svaki put kada se otvori stranica na kojoj je postavljen. Prema posebnom dogovoru banner se može i izmjenjivati s bannerima drugih oglašivača na mjestu prikazivanja.

 

Objava oglasa

Pridržavamo pravo odbiti ili obustaviti prikazivanje oglasnog materijala ukoliko smatramo da je sadržaj materijala i/ili sadržaj oglašavane web-stranice neprimjeren ili protuzakonit. Ukoliko je informacija koju oglas, promocija ili banner promoviraju direktna konkurencija Valdez poslovnim uslugama, ako je nespojiva s našom poslovnom politikom ili ako nema slobodnog prostora za prikazivanje u zatraženom razdoblju, zadržavamo također pravo bez obrazloženja odbiti zahtjev za prikazivanjem.

 

Sadržaj i tehnička rješenja

Naručitelj snosi odgovornost za sadržaj i istinitost podataka koje ponudi i učini dostupnima na internetu putem oglasa. Druge web stranice na koje vode linkovi objavljeni na www.valdez.hr nisu pod kontrolom Valdez poslovnih usluga, te nismo odgovorni za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama. Oglašavanje koje vrijeđa ljudsko dostojanstvo, koje bi moglo prouzročiti tjelesnu, duševnu ili drugu štetu djeci, kao i neetično oglašavanje nije dozvoljeno, te ćemo uložiti sve napore da takve oglase uklonimo u najkraćem roku. Naručitelj oglasa jamči da ima pravo koristiti sve dostavljene materijale u oglasne svrhe.

Sva tehnička i dizajnerska rješenja primijenjena u obavljanju poslova oglašavanja, osim onih primljenih od naručitelja oglasa, vlasništvo su Valdez poslovnih usluga. Valdez poslovne usluge zadržavaju pravo bez obrazloženja odbiti zahtjev za oglašavanjem, u slučaju da oglas ne zadovoljava tehničke uvjete.
Dopuštamo kratke zvukove (kraće od 1 sek). Svaki duži zvuk mora biti uključen od strane korisnika na jasno označenom mjestu sa isto tako jasnom mogućnošću isključenja. Za sve druge načine upotrebe zvuka potrebno je posebno odobrenje Valdez poslovnih usluga.
Oglasi ne smiju koristiti hitru "stroboskopsku" animaciju.
Nije dopušteno korištenje zavaravajućih elemenata sučelja poput lažnih gumba "Zatvori", "Naprijed" i slično.
Banneri se dostavljaju u unaprijed ugovorenoj veličini, a moguća je i narudžba izrade bannera.

 

Reklamacije

Reklamacije na objavljeni oglas prihvaćaju se isključivo u pisanom obliku (pošta, faks, e-mail), i to najkasnije u roku od 5 dana od dana objave oglasa.

U slučaju da su za reklamaciju odgovorne Valdez poslovne usluge, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade. Ukoliko je pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija, ili zbog pogrešne pripreme samog oglasa od strane naručitelja, reklamacija se neće uvažiti.

 

Plaćanje

U slučaju da naručitelj ne podmiri cjelokupni iznos računa u predviđenom roku, zaračunavaju se zakonske zatezne kamate.

 Ovi Uvjeti oglašavanja stupaju na snagu danom njihove objave na www.valdez.hr.