Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Kako uštedjeti na troškovima marketinga

Marketing možemo podijeliti na klasični marketing i direktni marketing, koji kao suvremeni interaktivni način komunikacije i prodaje koji koristi jedan ili više medija za oglašavanje i naručivanje proizvoda, na tržištima krajnje i poslovne potrošnje.

Direktni marketing obuhvaća kategorije:

  • katalozi
  • direktna pošta
  • televizijski marketing
  • telemarketing
  • elektronički marketing (npr. email newsletteri)

Kako sa manjim budžetom za marketing, ostvariti zadovoljavajuće rezultate reklamne kampanje?

Velike se tvrtke koriste TV spotovima sa puno informacija, objavljivanjem većih oglasa u tiskovinama, izravnom poštom (besplatni katalozi) i drugim načinima oglašavanja.

Sve to mogu učiniti i manje firme, naravno u okviru svojih budžeta za tu namjenu.

Način na koji možete postići znatnu uštedu, uz ostvarenje dobrih rezultata je da u ostalim medijima objavite pojednostavljenu reklamnu poruku, koja će biti kratka ali dovoljno interesantna da privuče potencijalne klijente na Vašu web stranicu, gdje mogu pogledati ostale detaljnije informacije.

Oglasi u novinama, TV spotovi, reklamni katalozi ili plakati postavljeni na frekventnim lokacijama – uz kratku, jasnu i privlačnu poruku privući će posjetitelje na Vašu web stranicu i zajedno ostvariti željeni rezultat.

Međutim, osim osnovnih koraka poput izrade web stranice te postavljanja iste na internet, potrebno je omogućiti potencijalnim posjetiteljima da i mjesecima nakon što su vidjeli reklamu, web stranicu pronađu preko većine naglašenih i lako pamtljivih pojmova iz reklame. To znači da Vaša web stranica treba biti dobro optimizirana za tražilice, čime se omogućava da se stranica pojavi među prvim mjestima baš za one ključne riječi koje reflektiraju glavne djelatnosti, proizvode ili pojmove istaknute i promovirene u drugim medijima.

Jedan od načina je i ciljano oglašavanje na tražilicama, odnosno sponzorirani linkovi (npr. Google AdWords).

Zakup bannera također ima svoje mjesto u internet oglašavanju. Trebali bi biti postavljeni na stranicama ili portalima koji okupljaju ciljane grupe čitatelja, u protivnom mogu biti loše uložen novac bez efekta.

Koliko investirati u promociju?

Za troškove promocijskih aktivnosti uobičajeno je da se investira 1 do 10 posto ukupnog prihoda. No, neke tvrtke u određenim fazama razvoja promociju tretiraju kao stratešku investiciju, ili za promociju svoga ključnog proizvoda ulažu poput Coca Cole, prema nekim procjenama i 30% od cijene bočice. Vlasnicima limenih ljubimaca će biti interesantan podatak da u cijeni našeg automobila trošak promocije može iznositi i više od 40%. Kakve rezultate bismo postizali da ulažemo ovoliko i u trošak promocije vlastitog proizvoda ?

Dobrim odabirom medija i originalnim strategijama, može se i s manjim ulaganjima uspješno privući pozornost te osnažiti imidž, a u konačnici i povećati prodaju. Kvalitetnim odabirom ciljne skupine kojoj se promocija plasira, inovativan pristup može biti izuzetno učinkovit bez obzira na značajno niža ulaganja od preporučenih.

 

Ukoliko trebate detaljnije informacije, pozivamo Vas da se obratite na sljedeće kontakt brojeve.