Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

SEO, optimizacija za tražilice

Optimizacija web stranica za tražilice se radi kako bi se povećao broj posjetitelja stranice odnosno promet stranice, te time i broj potencijalnih klijenata.

Optimizaciju možemo podijeliti na dva dijela:

  • Onpage optimizacija - sve intervencije koje se rade na Vašoj stranici (optimizacija koda, optimizacija strukture stranice, prilagodba tekstova da budu SEO friendly, sitemape itd.).
  • Offpage optimizacija - kreiranje povratnih linkova, izgradnja popularnosti (branding web stranice), pisanje PR članaka, feed-ovi itd.

Prije početka optimizacije potrebno je izvršiti:

  • Analiza web stranica i konkurencije
  • Istraživanje ključnih riječi

Prateće usluge koje se mogu ugovoriti su i:

  • Izvještaji i statistike
  • SEO konsulting preko e-maila/telefona

Usklađivanjem metapodataka za računala i riječi u sadržaju weba vidljivih ljudima, vrši se optimizacija sadržaja za tražilice. Kombinacijom sadržaja i metapodataka kao što su Keywords, Title i Description, možemo kroz rezultate pretraživanja "usmjeriti" korisnike koji traže sadržaj vezan i za Vaše ključne riječi da posjete baš Vašu web stranicu.

U detaljnijem opisu optimizacija obuhvaća analizu ključnih riječi i fraza za koje želimo optimizirati web stranicu, postavljanje hijerarhije stranica, URL-ova i njihovih međusobnih veza, po potrebi intervencije na razmještaju sadržaja unutar stranice, odabir naglašenih dijelova teksta, uklanjanje nepotrebnog sadržaja, HTML obrade sadržaja (postavljanja tagova za naslove ...), postavljanja metapodataka stranice (dodatni podaci o svakoj web stranici koji su namijenjeni računalnoj obradi), itd.

Primjeri internet stranica naših klijenata gdje je SEO optimizacija bila obuhvaćena u izradi stranice.

 inox bazeni  – Reinox d.o.o.
 hrastov furnir,  oak sawn veneer – Kontrade d.o.o.
 alati za drvo – Rotal d.o.o.
 poliklinika – Poliklinika Medikol
 drvena stolarija – Stolarija Purić
 nakit – Ruth d.o.o.
 povijesna odjeća – Pretafinir
 kamini – Kamini Posa
 pedijatrijska ordinacija – Pedijatrijska ordinacija Kolarek-Karakaš
 wc sjedala - Ivanićplast
 apartmani Vir - Apartmani Vir, obitelj Šatvar
 vatrogasna škola - VZO Šandrovac
 otok Ist - Maratonist
 paljena žica - Metalprodukt d.d.
 med za ugostiteljstvo - Pčelarski obrt Nektar
 hrastov parket - ArkadaFloors
 hortikultura - HORTIKULTURA.info
 granitne stepenice - Granit Smiljanić
 selidbe - Selidbe Kalimero

itd.

Cijena SEO usluga

Cijena SEO usluga zavisi od konkurentnosti i broja odabranih ključnih riječi. Konfiguracija temeljnih SEO parametara i prilagodbe stranice za tražilice uključena je u izradu internet stranica koje mi radimo.

Iako složenost optimizacije pojedinog pojma ponekad ne mora biti u srazmjeru sa efektom koji će klijent polučiti od pribavljenih posjeta, sa stajališta SEO usluga ne može se ulaziti u takve detalje klijentovog poslovanja i rezultata. Procjena koliko je ulaganje u SEO isplativo uz određenu pomoć tvrtke koja vodi samu optimizaciju, u konačnici ipak leži na klijentu.

Općenito se može reći da je internet marketing u globalnom smislu jedan od najjeftinijih oblika marketinga, a imamo i klijente koji za nekoliko stotina kuna mjesečne naknade dobivaju količinu kvalitetnih upita na kojima su proširili poslovanje cijele firme. Sklop parametara kao što je kvalitetno zasnovana stranica, izlazak na internet segment tržišta u pravo vrijeme za datu branšu odnosno proizvod, interakcija i suradnja klijenta u skladu sa dobivenim uputama po pitanju pribavljanja i ažuriranja sadržaja, kvalitetna onpage optimizacija i neki drugi detalji - daju nižu cijenu SEO usluge, uz visoko ostvarene povratne rezultate. Tek nakon detaljne analize klijentovih potreba, konkurentnosti željenog pojma, kvalitete i starosti same stranice itd., može se izračunati cijena SEO optimizacije u konkretnom slučaju. Obzirom da je rezultate teško garantirati jer je u konačnici ipak Google "gazda" u svom dvorištu i određena struktura i sadržaj stranice mu se može više ili manje "sviđati", a niti konkurentske firme ne spavaju za vrijeme dok Vi radite na optimizaciji svoje stranice, često naplaćujemo samo dio onpage optimizacije dok, a drugi dio tek po ostvarenju rezultata.

Kompletni pristup SEO optimizaciji potrebno je promatrati i kroz zadržavanje ostvarenih pozicija odnosno reoptimizaciju pojmova.