Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Rent-a-web usluge

Kao jednu od opcija, možete razmotriti i ponudu naših rent-a-web usluga.
Web stranice za najam temelje se na gotovim profesionalnim dizajnerskim rješenjima, a ukoliko je klijentu potreban CMS sustav za samostalno upravljanje sadržajem onda se radi izvedba preko Joomla CMS-a.
Na ovaj način možete imati jednostavniju stranicu standardnih funkcionalnosti po cijenama prihvatljivim svakom korisniku.

 

Paketi

Start

Midium

Adresa oblika

ime-vase-tvrtke.valdez.hr

ime-vase-tvrtke.hr

Web hosting

√√

√√

Korisnička podrška

√√

√√

Prijava na tražilice

√√

√√

Mogućnost višejezičnosti

√√

√√

Galerija slika

√√

√√

Email adrese

x

√√

Objava novosti

x

√√

Statistika posjećenosti

x

√√

Uređivanje sadržaja od strane korisnika

x

√√

Forum

x

x

E-mail marketing (newsletter)

x

x

Web shop

x

x

 

- Uz sve pakete moguće je ugovoriti i Adwords reklamnu kampanju na Google tražilici. Osnovna prednost ovog načina oglašavanje jest 100% iskorištenje Vašeg uloženog novca zahvaljujući ciljanom oglašavanju. Iznos koji ne iskoristite u mjesecu početka kampanje, prenosi se u sljedeći mjesec itd. sve dok zadnja zainteresirana osoba na klikne na Vaš oglas.

- Najam web stranice podrazumijeva postavljanje AdSense oglasa u korist Valdez poslovnih usluga, odnosno Rent-a-web stranice ne mogu se prenositi nekome drugom na održavanje ili hosting.

Pogledajte neka od gotovih dizajnerskih rješenja:

 Primjer 1

 Primjer 2

 Primjer 3

 Primjer 4

 Primjer 5

 Primjer 6  itd.