Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Cjenik prijevoda/lekture

Cijena prevođenja temelji se na obračunu kartice prijevoda/lekture, pri čemu 1 kartica iznosi 1600 znakova s razmacima.

Cijena kartice za klasičan prijevod, bez stručnih pravnih, medicinskih, tehničkih izraza, iznosi 100 kn.

Cijena kartice za prijevod teksta sa stručnom terminologijom iznosi 120 kn.

Cijena kartice za prijevod isprava/dokumenata iznosi 150 kn. Ukoliko je potrebna ovjera stalnog sudskog tumača, na cijenu se dodaje 30%.

Cijena kartice za lekturu teksta iznosi 30 kn.

Za hitne prijevode (isti ili sljedeći dan) dodaje se 25% na cijenu.

Najmanja obračunska jedinica je 1 kartica. Moguće je ostvariti popust na količinu (20 i više kartica) koji se direktno dogovara prilikom ugovaranja prijevoda.

Kod slanja poštom uračunavaju se i materijalni troškovi (poštarina).

Plaćanje se vrši gotovinski, putem žiro računa, u dogovorenom roku (avansno, djelomično avansno ili po predaji prijevoda).

Za sva ostala pitanja ili nedoumice, možete se bez ustručavanja obratiti e-mailom ili telefonom. Prijevod možete poslati i poštom na dolje navedenu adresu.