Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Prijevod web stranica | Lokalizacija software-a i aplikacija

Prijevod web stranice odnosno višejezičnost, kao opcija je omogućena i dostupna u većini naših paketa.

Preko nas možete ugovoriti i lokalizaciju web stranica koje su izvorno orjentirane na neki strani jezik, odnosno   prijevod s engleskog, talijanskog ili nekog drugog jezika na hrvatski jezik kao i obrnuto. Prijevode realiziraju naši partneri, a konačni proizvod je višejezična web stranica sa CMS sučeljem i unesenim prijevodom, koji se naknadno može ažurirati te dopunjavati.

Prijevod teksta | Lektura

I letimičnim pregledom raznih web sadržaja prevedenih na strane jezike, brojne jezične nepravilnosti neće ostati neprimijećene izvježbanom oku ili izvornom govorniku. Takvi prijevodi u svakom slučaju mogu štetiti ugledu vlasnika web stranice i narušavati njegov imidž, bez obzira radi li se o privatnim sadržajima ili tvrtkama. Kod prijevoda Vaših tekstova oslonite se na stručnu osobu, a ukoliko su ti sadržaji već prevedeni lektura teksta trebala bi biti obvezna kontrola prije prikazivanja sadržaja milijunskom internet auditoriju.

Ukoliko Vam je potreban prevoditelj ili sudski tumač za talijanski ili engleski jezik, odnosno prijevod s nekog stranog jezika na hrvatski ili pak sa hrvatskog na strani jezik, obratite se s povjerenjem na naše suradnike i partnere.

Samo kvalitetna komunikacija može polučiti željeni cilj, bez obzira radi li se o usmenoj, pismenoj ili nekoj drugoj formi.

Trebate li pomoć u promidžbi i predstavljanju svojih proizvoda ili usluga na međunarodnom internet tržištu, ponuditi ćemo odgovor za Vaše potrebe.
Želite li voditi učinkovitiju komunikaciju sa poslovnim partnerima, osim ulaganja u vlastitu edukaciju kroz neku od škola stranih jezika, možete koristiti i usluge profesionalnih prevoditelja kao privremeno ili trajno rješenje.

Radi li se o prijevodu teksta općeg sadržaja (životopis, internet stranice i slično) ili o prijevodu teksta koji obiluje različitom stručnom terminologijom (marketing, bankarstvo, pravni tekstovi, informatika, ekonomija i slično), te ukoliko je tekst za prijevod dostupan u bilo kojem od elektroničkih zapisa, svakako postoji mogućnost i za sve češće preferirani online prijevod.

Za online prijevod ili lekturu teksta preliminarni izračune cijene možete dobiti preko kalkulatora na  www.prijevodi-online.net/n/prijevod-web-stranice.