Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Paleta boja

Aplikacija za odabir računalnog koda boje

Potrebno je prvo odabrati u desnom stupcu željenu boju iz palete, a zatim u lijevom stupcu odabrati određenu nijansu.Paleta boja

Paleta boja

Asocijacija na stari miris, poznata glazba ili oku ugodna boja utječu na emocije svake osobe. Osjećaji ostavljaju neizbrisivi trag u našem sjećanju. Ono što potrošač osjeća prema proizvodu, marki, odnosno poduzeću, jednako je ako ne i važnije od znanja i informacija koje su mu prezentirane.

Bez obzira na djelatnost, niti jedna tvrtka danas si više ne može dopustiti zanemarivanje emocija koje klijenta asociraju na njihov proizvod.  Emocija se može definirati kao stanje nagona koje prethodi akciji, a sa stajališta marketinga u komunikaciji je vezana za stimulanse koji u svakodnevnom životu izazivaju specifične emocije.

Emocije su pak s druge strane direktno povezane sa našim odlukama u svakodnevnom životu, bez obzira da li se one odnose na kupnju nekog proizvoda, odabir škole za našu djecu ili boja za našu novu kuhinju.

Svojim klijentima ne namećemo naš odabir niti ukus, već u obostranoj suradnju pokušavamo pronaći rješenje te odabir boja i zvukova koje će pratiti ukupni vizualni identitet tvrtke, biti privlačni te odgovarati stilu i ukusu samog naručitelja. Ponekad je teško uskladiti optimizaciju same stranice kako bi ona što efikasnije plivala u rijeci internet pravila, sa dizajnerskim rješenjima i  ukusom naručitelja; ali trudimo se u konačnici uskladiti te parametre na zadovoljstvo svih strana.