Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Besplatne web stranice za nove tvrtke i neprofitne organizacije

Za besplatne web stranice mogu aplicirati:
- novoo
snovane tvrtke koje posluju kraće od 2 god. ili tvrtke koje imaju do 2 zaposlene osobe
- neprofitne organizacije i udruge

Popunite niže navedeni obrazac, ili dostavite prijavu putem  e-maila, svaki zahtjev biti će razmotren s jednakom pažnjom.

Ako ste tvrtka, pojedinac, udruga... bez ustručavanja se obratite, sagledati ćemo Vaše potrebe i potruditi se predložiti najoptimalnije rješenje.

Besplatna izrada web stranice u određenim slučajevima može biti odobrena i tvrtkama ili udrugama koje ne spadaju u gore nevedenu grupu, ukoliko ocijenimo da za to postoji opravdan razlog.

Besplatne web stranice smještaju se unutar valdez.hr domene, a postoji mogućnost smještaja i na vlastitu domenu prema dogovoru.
Stranice su u izvedbi statičnih HTML stranica. Može se ugovoriti i implementacija web stranice sa CMS sustavom za samostalne izmjene sadržaja od strane korisnika. Više o mogućnostima CMS sustava možete pročitati ovdje.

Osim izrade web stranice, potrebno je osigurati i smještaj na server odnosno hosting, što se posebno ugovara.

Primjeri izrade internet stranica u ovom programu:

 Internet stranice Pedijatrije Kolarek Karakaš - besplatna izrada web stranice

 Internet stranice DDVZ - besplatna izrada web stranice Društva distrofičara, invalida dječje i cerebralne paralize

 Internet stranice Turističke agencije Malo Misto - stranica u izradi

 Internet stranica VZO Šandrovac - besplatna izrada web stranice Vatrogasne zajednice Općine Šandrovac

 Internet stranica UO Magnolija - besplatne web stranice obrta za ekološku proizvodnju Aloe

 Izrada portala - sponzorirani projekt portala otoka Ista

 Izrada portala - sponzorirani projekt Croatia Holidays*IN

Kontakt obrazac