Web design at no charge

Dear visitors!

Don't miss out! We are giving away free annual web hosting and web design to our visitors.

For application you only need to fill out this form. Winner will be selected according to the potential of their proposal.

We look forward to your applications, and encourage you to participate!

First winner of our "My First Web" contest, organized in collaboration with Regionalni tjednik, is -

Pediatric dispensary Mirjana Kolarek Karakaš!

Ovdje može biti promocija ili oglas vaše tvrtke !

Želite li da vaša tvrtka i proizvodi budu visoko pozicionirani na pretraživačima, kontaktirajte nas !

[Translate to English:] Reklamni panoi i outdoor oglašavanje

[Translate to English:] Outdoor je po definiciji oglašavanje na otvorenim vanjskim prostorima, a uključuje u različitim dimenzijama i oblicima: citylighte, bigboarde, billboarde, wallscape, prizme i sve ostale oblike oglašavanja koje primjećujemo na otvorenom prostoru.

 

Klasični reklamni panoi (samostojeći stilski CLIP reklamni panoi, samostojeći A reklamni panoi, zidne ALU-CLIP i stilske table itd.) svakako mogu pomoći da kvalitetno i proaktivno promovirate svoju tvrtku, trgovinu ili oglasite aktualnu akciju.

Reklamni stalci i panoi mogu biti korišteni za razne namjene, a trajna reklama tvrtke na ovaj način, uz atraktivnu lokaciju privući će potrebnu pažnju prolaznika.

Reklamni pano kao rekvizit jednostavan za rukovanje, lako prenosiv i složiv te lagan zbog svoje aluminijske konstrukcije, može biti koristan i na raznim prezentacijama, u izložbenim salonima, sajmovima, za reklame tvrtke i sl.Propagandni - reklamni panoi

 

Reklamni panoi

 

[Translate to English:] Internet oglašavanje

Primjer Valdez web promocije za reklamne panoe

[Translate to English:] Svima je već poznato da imati internet stranicu ne znači samo po sebi da će Vaša usluga ili proizvod biti i pronađeni na internetu.

Za to je potrebno da web stranica bude dostupna u moru drugih stranica sličnog sadržaja. Ukoliko web stranica nije lako dostupna za ključne proizvode ili usluge koje Vaša tvrtka nudi, ona neće generirati niti posjete u očekivanoj mjeri.

Jedno od rješenja za navedeni problem je internet oglašavanje, koje se može kreirati i voditi na više načina, zavisno od toga što želite postići. Uz sve veći dio populacije koji informacije traži prvo na internetu, a možda i konačnu odluku o kupnji donosi koristeći ovaj rastući medij - na Vama je samo da svoje usluge i proizvode predstavite na kvalitetan i lako dostupan način i rezultat je gotovo zajamčen.

 

Dobro pozicionirana web promocija Vaših proizvoda ili usluga, može ih učiniti dostupnim onom segmentu kupaca koji Vas možda nikada ne bi pronašao preko uobičajene reklame.

 

Više na www.valdez.hr/marketing/internet-marketing

 
Za detaljnije informacije možete se obratiti na  email ili brojeve telefona.