Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Odabir lozinke

18.04.12 17:16 Starost: 7 yrs

Autor/ica: Valentina Zdelar

Kod odabira lozinke vodite računa o sljedećem:

Za različite račune odaberite različite lozinke.

Upotrijebite lozinku s pomiješanim slovima, brojevima i simbolima.

Stvorite lozinku koju će drugi teško moći pogoditi. Nikako nemojte koristiti ime vašeg kućnog ljubimca, datum rođenja vašeg partnera, imena roditelja, djece i sl..

Uvijek pazite da su opcije oporavka lozinke ažurirane i sigurne.

Podsjetnike o lozinkama čuvajte na tajnom mjestu koje se ne može lako vidjeti.

Zašto je važno koristiti različite lozinke?
Upotrebom različitih lozinki za različite accounte, lakše ćete očuvati sigurnost prijave i podataka. Posebno je važno da različite lozinke imate za važne accounte, primjerice za banku, društvene mreže i e-poštu. Mnoge manje tvrtke nemaju sigurnosnu tehnologiju dovoljno moćnu da sačuva podatke od internetskih kriminalaca. Ako na cijelom webu uvijek imate istu lozinku, hakeri će možda uspjeti provaliti do slabije osiguranog accounta, a potom kompromitiranu lozinku mogu upotrijebiti kako bi ugrozili vaše ostale accounte, primjerice prijavu u sustav internet bankarstva.