Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša web trgovina radi za Vas

Vaša web trgovina može postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Promocije

Hrvatska na globalnoj ljestvici ICT konkurentnosti

14.05.12 19:57 Starost: 7 yrs

 

Hrvatska je zauzela 45 mjesto na globalnoj ljestvici ICT konkurentnosti, na kojoj se nalaze 142 zemlje. Tako je ove godine Hrvatska rangirana na povijesno najbolje mjesto na toj ljestvici, ističe se u najnovijem istraživanju Svjetskog gospodarskog foruma (WEF) o informacijskoj tehnologiji, koje je objavilo Nacionalno vijeće za konkurentnost. Hrvatska ima razmjerno dobru poziciju zbog prilično razvijene ICT infrastrukture, visoke stope pismenosti te kvalitete obrazovanja i uključenosti u sekundarnu edukaciju.

Iako je Hrvatska na dobroj poziciji po razvijenosti ICT infrastrukture i dostupnosti usluga, situacija nije tako dobra ako se pogleda relacija s lošom pozicijom u poslovnom korištenju tehnologija. Rezultat pokazuje da, iako većina rado privatno koristi moderne tehnologije, to ne čini u većoj mjeri u poslovnom okruženju, što ostavlja veliki prostor za rast i veće iskorištenje mogućnosti od strane poslovnih subjekata.