Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Izrada internet stranica, Internet marketing, Online knjigovodstvo - naše temeljne usluge

Vizija Valdez poslovnih usluga je biti kompetentan partner i sustav za poslovnu potporu manjim i srednjim tvrtkama.

Područja našeg djelovanja fokusirana su na spektar usluga vezanih za poslovnu podršku, te kao partner manjim i srednjim tvrtkama svoje djelovanje razvijamo oko tri temeljna segmenta:

Osnovni cilj je objedinjavanje poslovnih, informatičkih, marketinških, komunikacijskih i knjigovodstvenih znanja u jedinstvenu uslugu namijenjenu malim poduzetnicima. Dakle, tvrtka kroz virtualni ured malim poduzetnicima pruža poslovnu podršku uz korištenje najnovijih informatičkih i komunikacijskih tehnologija u cilju povećanja njihove konkurentnosti.

Paketi usluga za male poduzetnike koji uključuju online knjigovodstvo, izradu vizualnog identiteta, web stranice i trgovine, upravljanje internetskim marketinškim kampanjama, analizu tržišta i savjetovanje o tehničkoj opremljenosti, održavanje računala i programa, znatno su povoljniji nego kada se svaka usluga ugovara kod međusobno nepovezanih tvrtki. Osim klijenata iz cijele Hrvatske, naši korisnici nalaze se i u državama regije, s vlasnik jedne tvrtke ima boravište čak u Australiji, što ne predstavlja nikakav problem obzirom da se sve obavlja online.

Kao firma u razvoju, sa tvrtkama iz kompatibilnih područja surađujemo u cilju pružanja obostrano kvalitetnije usluge za naše klijente te razvijamo mrežu poslovnih partnera i suradnika, kako u zemlji tako i u inozemstvu. Cilj nam je kontinuirano podizati kvalitetu usluge, uz istovremenu konkurentnost na globalnom tržištu.

e-Business rješenja

Ovdje možete zatražiti ponudu za e-business rješenja od dizajna, razvoja i izrade internet stranica, web shop rješenja, izrade web portala, hostinga, CRM aplikacija, online knjigovodstva ili web promocije i marketinga. Zatražite savjet, pomoći ćemo Vam da dobijete ili poboljšate prisutnost Vaše tvrtke na webu uz dinamične i interaktivne internet stranice i aplikacije, ili ćemo Vam preporučiti konkurentske tvrtke koje imaju u određenim slučajevima adekvatnije proizvode za Vašu situaciju.

IT PODRŠKA I INTERNET MARKETING

U današnje vrijeme svi će potvrditi da je bez korištenja naprednih tehnologija i informatike teško očekivati da će tvrtka držati ukorak s vremenom i konkurencijom. Manje tvrtke teško si pak mogu priuštiti zapošljavanje stručnog informatičara, knjigovođe itd.. S druge strane, već i predstavljanje tvrtke putem internet stranice, danas nije više opcija nego sastavni dio prezentacije svakog poslovnog subjekta, a čak i za najmanje tvrtke prisutnost u online svijetu postaje nešto što se očekuje. Računa su postala sastavni dio naše svakodnevnice, te se posljedično povlači i pitanje instalacije software-a, odabira email clienta, zaštite i antivirusnih programa, internet marketinga itd. Velike tvrtke koriste mnoge alate za ostvarenje zadanih ciljeva, a male tvrtke moraju biti efikasnije, kvalitetnije i okretnije žele li zauzeti svoje mjesto u poslovnom svijetu, a sve to sa neusporedivo manjim sredstvima. Uz našu IT podršku, tvrtka dobiva pouzdanog poslovnog partnera koji može preuzeti brigu o svemu navedenom.

CMS web stranice

TYPO3 CMS

Typo3

Specijalizirani smo za razvoj dinamičnih CMS sustava temeljenih na Typo3, open source content management system-u poslovne klase. Web stranice sa CMS sustavima omogućavaju Vam da smanjite ukupne troškove za ažuriranje i održavanje stranice, jer veći dio administracije možete obaviti sami.

eCommerce

e-commerce

Želite li svoj internet nastup razviti do faze  web trgovine, oslonite se na trenutno najprogresivniju eCommerce aplikaciju - Magento web shop. Ukoliko trebate robustan i opširan web shop, sve potrebne funkcionalnosti omogućiti će Vam Magento eCommerce, a prema specijalnim zahtjevima mogu se implementirati korisničke funkcije za specifične potrebe.

Izrada internet stranica zasniva se na fleksibilnim CMS stranicama koje su usmjerene prema promociji Vašeg poslovanja te ciljanoj promocije proizvoda/usluga koje tvrtka nudi. Izrada internet stranica visoke kvalitete koje su pod našim stalnim nadzorom i na kojima vršimo redovite korekcije u smislu boljeg pozicioniranja na tražilicama (SEO optimizacija) omogućuje Vam očekivani povrat uloženih sredstava. Uz konstantnu korisničku podršku, te u kombinaciji sa tajničkim uslugama preko kojih se može koristiti i slanje upita sa web stranice na fax, odnosno povratno slanje izrađenih ponuda potencijalnom klijentu na željeni način - mnoge manje firme postigle su pravu ekspanziju poslovanja. Ove usluge posebice su interesantne poduzetnicima koji se ne snalaze najbolje u internet vodama i korištenju računala.

CRM rješenja

CRM

Za implementaciju i konfiguracija SugarCRM - jedne od najmoćnijih customer relationship management aplikacija, nalazite se na pravoj adresi. Na raspolaganju su Vam kalendari, baze klijenata sa praćenjem potrebnih informacija u svim fazama: od slanja ponude, emaila preko Sugar CRM-a, bilješki različitih djelatnika o poslovnim odnosima sa određenim klijentom, podsjetnika o dnevnim zadacima vezanim uz pojedinog klijenta, statusima o obavljanju istih, listama poziva koje je potrebno obaviti, statističkim podacima, izvještajima, automatiziranim mail predlošcima, slanja poruka na više korisnika ili klijenata i bezbrojnim drugim funkcionalnostima za praćenje i unapređenje Vaše prodaje i odnosa sa kupcima.

vTiger CRM

vtiger CRM je online Customer Relationship Management aplikacija koja isto kao i Sugar CRM pruža potporu u vođenju komunikacije s klijentima te za djelatnike u prodaji i marketingu služi kao alat za lakše evidentiranje podataka i planiranje obveza. Za menadžere je to moćan alat za uvid u poslovne procese i izvještaje.

vTiger CRM softver omogućuje tvrtkama za povećaju prodaju automatizacijom manualnih prodajnih i marketinških zadataka, poboljšaju odnose sa klijentima, te pruže menadžerima bitne informacije i pokazatelje za donošenje poslovnih odluka.

KNJIGOVODSTVO NOVE GENERACIJE

U isti program za knjigovodstvo koji koristi knjigovodstveni servis, online pristup ima i korisnik sa svoje lokacije, putem dodijeljenog korisničkog imena i lozinke. Na ovaj način korisnik ima stalni uvid u svoje knjigovodstveno stanje te nema potrebe za drugim programima za izradu ponuda, računa, kontrolu dugovanja itd... Dakle, naši klijenti imaju pristup istoj aplikaciji za knjigovodstvo koju koristimo i mi, te klijent program koristi za vođenje vlastitih evidencija, pregled dugovanja i potraživanja, slanje ponuda direktno iz programa ne email kupca itd.... Razmjena dokumentacije i podataka obavlja se putem "fax to mail" servisa ili putem emaila, te ne postoji gubitak vremena radi osobne dostave dokumentacije u knjigovodstveni servis. Bez dodatne naplate za korisnika je naravno, i dostavljanje zakonskih obrazaca putem Fina e-servisa i ePorezna. Cilj ovakve organizacije knjigovodstva je olakšati manjim tvrtkama pravovremeno poslovno planiranje temeljem stalne dostupnosti informacija iz knjigovodstvenog sustava, kako bi na vrijeme mogli predvidjeti moguća mjesta uštede ili povećanja prihoda. Do sada je neograničena dostupnost informacijama iz knjigovodstva, bila rezervirana uglavnom za veće poslovne subjekte sa vlastitim knjigovodstvenim službama.

Ostale usluge

Za manje klijente kojima nije potrebna izrada internet stranice, pripremili smo web promocije koje omogućavaju jednako kvalitetnu a često i bolje pozicioniranu prezentaciju proizvoda i usluga od samostalne, najčešće zastupljene HTML internet stranice. 

Google oglasi, koje neki nazivaju i sponzorirani oglasi ili sponzorirani linkovi, vrlo su efikasan ciljani način internet oglašavanja, jer se prikazuju samo određenoj skupini korisnika koja već aktivno traga internetom za točno tim proizvodom ili uslugom. Uz to su i jedan od najjeftinijih i najmjerljivijih načina marketinga općenito.

Osim virtualnih web jumbo plakata odnosno sponzoriranih linkova na Googleu, preko nas se može ugovoriti i izrada reklamnih panoa, koji će Vam uz atraktivnu lokaciju pomoći da kvalitetno i proaktivno promovirate svoju tvrtku, trgovinu ili oglasite aktualnu akciju.

Telemarketing mnoge tvrtke sve češće koriste za proboj novih tržišta ili povratne informacije od postojećih klijenata. To je djelatnost koja koristi sofisticirane telekomunikacijske i informatičke sustave u kombinaciji s prodajnim i uslužnim vještinama i sposobnostima osoblja, da bi tvrtka ostvarila kontakt s novim potencijalnim kupcima ili ostala u bliskom kontaktu s postojećima, povećala prodaju i poslovnu produktivnost. U kombinaciji sa naših ostalim uslugama izvjesna je dobitnička kombinacija za skoro svakog klijenta koji nam se obrati.

Za klijente koji žele prijevod internet stranica na engleski, njemački, talijanski ili koji drugi jezik ili prijevod internet stranice sa stranog jezika na hrvatski, preko naših suradnika prevoditelja omogućili smo realizaciju višejezičnosti Vaših internet stranica kako bi do njih što lakši pristup imali i klijenti sa inozemnih tržišta.

U sklopu naših usluga je i servis prikupljanja ponuda, koji je namijenjen onima koji prezauzeti svakodnevim poslovima, ne stižu sustavno istražiti tržište te prikupiti ponude za ono što traže, te na koncu odabrati najoptimalnije za sebe.

Koncept virtualne tajnice temelji se organizaciji obavljanja uredskih poslova putem telefona, faxa i interneta uz minimalno prisustvo u Vašim prostorijama. Mi ćemo obaviti sve poslove koje zahtijeva Vaš ured, osloboditi Vas zamorne papirologije te tako omogućiti da se nesmetano bavite onime u čemu ste najbolji, uz istovremeno znatno niže troškove od onih koje nosi djelatnik zaposlen na puno radno vrijeme.

Usluge koje nudimo predstavljaju vrlo učinkovit oblik pojačanja Vašem svakodnevnom poslovanju. Našim klijentima pružamo podršku preuzimanjem poslova te pružanjem usluga koje prate uredsko poslovanje, marketing, komercijalu i internet prezentaciju.