Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Izrada web stranica

Izrada web stranica odnosno ulaganje u web prezentaciju, danas nije više opcija nego sastavni dio virtualnog identiteta svake tvrtke. Predstavljanje barem osnovnom, prezentacijskom web stranicom, očekuje se i od najmanje tvrtke.

Iako svaki poduzetnik ulazi u posao s dobrim željema da uspije, samo najbolji u tome i uspijevaju. Jedna od neizostavnih stavki u nastupu tvrtke i proizvoda na tržištu, je nastojanje da se uz što racionalnije korištenje sredstava, proizvod, usluga i tvrtka predstave potencijalnim te postojećim korisnicima.

Velike tvtke koriste mnoge marketinške alate za ostvarenje zadanih ciljeva, a novi igraču moraju biti efikasniji, kvalitetniji i okretniji žele li opstati. Tako se nerijetko događa da glomazni poslovni subjekti, iako svjesni svojih slabosti, nisu u stanju pravovremeno reagirati, te time otvaraju prostor prilagodljivijim konkurentima da zauzmu svoj dio kolača.

Prednosti fenomena zvanog internet koji u Hrvatskoj koristi već više od 1.000.000 korisnika, i koji je postao najčešći izvor informacija nove generacije, veliki dio tvrtki još uvijek ne koristi. Korištenje ovog medija u kojem je biti prisutan postala je nužnosti a ne samo prednost.

U današnje vrijeme svi će potvrditi da je bez korištenja naprednih tehnologija i informatike teško očekivati da će tvrtka držati ukorak s vremenom i konkurencijom. Manje tvrtke teško si pak mogu priušititi vlastitu informatičku službu, a mnoge ne mogu niti jednog informatičara. Kako onda biti u toku i koristiti mogućnosti novih tehnologija?

Odgovor leži u suradnju sa vanjskim tvrtkama iz IT područja, koje su svoje usluge prilagodile za razne kategorije korisnika. Ukoliko to ne učinite na vrijeme, konkurenciji dajete prednost koju možda više nećete moći nadoknaditi.

Za one koji žele samostalno mijenjati i ažurirati sadržaj, web stranice sa CMS sustavom u svakom slučaju su preporuka. No ukoliko smatrate da će sadržaj Vaših stranica više-manje biti statičan, zadovoljavajuće rješenje biti će i klasične HTML stranice.

Za neprofitne organizacije i poduzetnike početnike pripremili smo poseban program, u kojem mogu aplicirati za besplatne web stranice.

Izrada web trgovine

Osim izrade web trgovine, nudimo i Rent-a-webshop opciju (najam web shopa), u koji se može pristupati direktno ili sa Vaše web stranice. Na taj način uz značajno niže troškove ostvarujete istu svrhu - web trgovinu odnosno prodaju usluga ili robe preko interneta. Za one koji žele korak više, uz rent-a-webshop može se ugovoriti neki od oglašivačkih paketa, s definiranim željenim brojem klikova posjetitelja za odabrane proizvode ili usluge tvrtke.

Izrada portala

Izradu portala za korisnike realiziramo na TYPO3 ili Joomla CMS platformi, a moguće je i programiranje web aplikacija prema posebnim potrebama naručitelja. 

Detaljnija objašnjenja i cijene možete zatražiti preko rubrike Kontakt. Za sva pitanja slobodno se obratite, a ukoliko želite neobvezujući prijedlog izgleda Vaše internet stranice, pošaljite e-mail ili nas nazovite.

Izrada web stranice uključuje:

  • registraciju domene - adresa internet stranice
  • hosting - smještaj internet stranice ne server
  • dizajn i organizacijska struktura - da li želite da se izrada internet stranice temelji na predlošku koji možete unaprijed vidjeti, ili želite izradu unikatnog dizajna
  • dizajn logotipa, ukoliko ga već nemate
  • postavljanje početnog teksta i slika na internet stranicu
  • optimizacija internet stranice za tražilice (SEO)
  • održavanje internet stranice i reoptimizacija

Izrada web stranica i cijena

Cijena izrade web stranice može biti i samo 1500,00 kn, no cijena zapravo ovisi o kompleksnosti i veličini čitavog projekta, te potrebnoj satnici. Cijena tako zavisi od mnogih parametara, među kojima su i želje samog naručitelja u pogledu funkcionalnosti. Možete se zadovoljiti najjednostavnijom HTML varijantom u kojoj ćete ukratko predstaviti tvrtku i djelatnosti, možete zahtijavati izradu internet stranica sa CMS sustavom za samostalno ažuriranje sadržaja, možda je u internet stranicu potrebno integrirati web trgovinu, ili pak imate razgranatu prodajnu mrežu pa trebate i CRM sustav za lakše administriranje kupaca i Vaših klijenata. Osim toga na cijenu utječe i izbor CMS platforme koja će se koristiti, da li ćete sami unositi sadržaj, raspoloživost korisničke podrške itd.

Cilj Vaših web stranica

Internet stranica je danas osnovno sredstvo predstavljanja tvrtke i proizvoda, ali isto tako internet stranica može postati najbolji djelatnik Vaše tvrtke. Međutim, ne prodaje svaka internet stranica proizvod. O tome koji je cilj Vaših internet stranica, razgovarati ćete sa tvrtkom kojoj ćete povjeriti izradu. Ukoliko se želite nalaziti visoko na Google pretraživaču, te istaknuti kompletnu ponudu proizvoda i usluga, uputno je razmisliti o mogućnosti barem narudžbe ako već ne zaključivanja prodaje preko interneta (što je za neke djelatnosti neizvedivo). No SEO, odnosno pozicioniranje na tražilicama je nešto o čemu obavezno trebate razgovarati odmah na početku. Tvrtka koja izrađuje Vašu internet stranicu, možda će formirati sasvim drugačiji koncept nego ukoliko ovaj važan detalj niste spomenuli. Neke internet stranice mogu se kasnije prilagoditi i preraditi tako da ih se uz pomoć kvalitetnog sadržaja može visoko pozicionirati, ali ponekad je to nemoguće naknadno izvesti bez drastičnih zadiranja u koncept i dizajn. Kad smo već kod dizajna, vrlo često se FLASH navodi kao tehnika nekompatibilna sa SEO, odnosno pozicioniranju na tražilicma. Tražilice "ne vole" FLASH, barem ne na onaj način koji bi udovoljio osnovnim zahtjevima optimizacije. Iako se u zadnje vrijeme radi na tome i postoje neke naznake da bi se ovo moglo jednoga dana promijeniti, rijetko kada ćete vidjeti FLASH stranicu visoko na tražilicama za bilo koji pojam osim imena same tvrtke ili ukoliko ste u niši nekog nekonkurentnog proizvoda (barem na internetu). Dakle, ukoliko ste dogovorili izradu internet stranica u FLASH tehnici, nemojte imati visoka ičekivanja u pogledu pozicioniranja stranice za Vaš ključni proizvod. Ukoliko ste već ljubitelj flasha, bolje je da razmislite o kompromisu, te da se FLASH detalji uklope na mjesta koja nisu ključna te kao dekoracija. Ali izrada izbornika stranice, pa čak i flash galerija, mogu jako naštetiti optimizaciji. Iako uvijek postoje izuzeci, u slučaju jake konkurencije Vaša će internet stranica biti ljepotica u zadnjoj klupi.

Nedjelja 11. Listopad 2015 Vaučeri od 8000 kn za izradu prve internetske stranice i nabavku IT opreme

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je javni poziv iz Programa „STARTCO – realiziraj vlastitu poslovnu ideju“, kojim odobrava sredstva u obliku bespovratne potpore za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice poduzetnicima početnicima. Cilj ovoga Javnog poziva jest potpora poduzetnicima početnicima radi lakše realizacije njihovih poslov


Subota 03. Studeni 2012 Online popusti i "ponude dana" - prilika ili prijevara?

No, iako se rijetko koji kupac ne bi oduševio popustom od 70 posto, Agrawal tvrdi da oni trgovce i ugostitelje - pogotovo male - vode u propast.

Kategorija: Novosti

Ponedjeljak 14. Svibanj 2012 Hrvatska na globalnoj ljestvici ICT konkurentnosti

Hrvatska je zauzela 45 mjesto na globalnoj ljestvici ICT konkurentnosti, na kojoj se nalaze 142 zemlje. Tako je ove godine Hrvatska rangirana na povijesno najbolje mjesto na toj ljestvici, ističe se u najnovijem istraživanju Svjetskog gospodarskog foruma (WEF) o informacijskoj tehnologiji, koje je objavilo Nacionalno vijeće za konkurentnost. Hrvatska ima razmjerno dobru poziciju zbog prilično razv


Ponedjeljak 07. Svibanj 2012 Web stranice od milijun eura

Najveći francuski osiguratelj Axa, uložio je milijun eura u razvoj web stranice za usporedbu osiguranja.


Srijeda 18. Travanj 2012 Odabir lozinke

Kod odabira lozinke vodite računa o sljedećem:

Za različite račune odaberite različite lozinke.

Upotrijebite lozinku s pomiješanim slovima, brojevima i simbolima.

Stvorite lozinku koju će drugi teško moći pogoditi. Nikako nemojte koristiti ime vašeg kućnog ljubimca, datum rođenja vašeg partnera, imena roditelja, djece i sl..

Uvijek pazite da su opcije oporavka lozinke ažurirane


Prikazujem 1 do 5 od 28

1

2

3

4

5

6

>