Klijenti ne mogu poslovati s vama ako ne znaju da postojite!

Oglašavanje i promicanje biznisa na internetu minimalni je trošak, te za razliku od nekih drugih oblika marketinga - cjenovno dostupno i najmanjim tvrtkama.

Izrada internet stranica i gotova web dizajn rješenja

Prema zahtjevima klijenta radi se unikatni web dizajn u skladu sa okvirima pojedinog projekta te željama stranke.

Ukoliko Vam je važno da Vaše web stranice što prije ugledaju svjetlo dana, mogu se koristiti i gotova web dizajn rješenja.
Iako je izrada internet stranica na temeljima unaprijed odabranog dizajna brža, tijekom samog postupka, uzimajući u obzir želje klijenta, može doći do značajne transformacije i preoblikovanja početnog dizajna.

Klijenti o nama

Malo je takvih firmi u Hrvatskoj...Vrlo visok profesionalni nivo, što znaći tehnički na najvišem nivou, kundenorientiert, prevedeno s njemačkog-orijentirani prema kupcu, i problemi se online riješavaju... S moje strane je zadovoljsvo potpuno, jos više veselim se drugoj polovici godine kada ćemo ponovo zagristi u osvježenje i bolju promociju mog webshopa!
ARS VITRUM Trogrlic GmbH

Mogu slobodno reći, da mi je suradnja sa tvrtkom VALDEZ usluge pravo zadovoljstvo. Na svaki mail reagiraju odmah, isto kao i na telefonski kontakt. Od prvog dana znaju što su potrebe mog portala i onda kada to ne znam objasniti. Internet stranice koje oni stvaraju su pregledne, korisne i vizualno atraktivne. Ipak, ne nameću svoje, nego prihvaćaju ideje korisnika tj. sugeriraju mu ono što je najbolje za njegovu stranicu. Ta sugestija se gotovo uvijek pokaže najboljim rješenjem!
Mladen Levačić, Maratonist

Izuzetno sam zadovoljan brzinom i kvalitetom usluge a posebno srdačnim odnosom, pri čemu sam dobio i više od običnog poslovnog odnosa ... dobio sam iskrenu želju i brigu za uspješnost projekta izrade internet stranice kao i niz besplatnih trikova i sitnica za koje nisam ni znao da postoje, a život znače.
Iskreno Vam želim puno sreće i uspjeha u budućem radu i puno novih i kvalitetnih klijenata!
Romano Mikelin, Fitshop

Vaše usluge koristimo nešto manje od godinu dana, i mogu reći samo da sam više nego zadovoljan - od izrade internet stranice do pozicije na Google-u (stranica je pozicionirana u jako kratkom vremenskom razdoblju i to na sam vrh).  Sve oko ažuriranja stranica radi se u vrlo kratkom roku, što mi je jako važno. Sve u svemu mislim da ste za svaku preporuku!
Ivan Frančina, Selidbe Kalimero

Neka Vaša internet stranica radi za Vas

Vaše internet stranice mogu postati Vaš virtualni komercijalista. Saznajte kako!
Više ...

Predlošci za internet stranice

Promocije

Izrada web stranica

Izrada web stranice sa CMS-om omogućuje Vam samostalne izmjene sadržaja, formiranja izbornika, ankete, komentare posjetitelja na članke itd., te spadaju u stranice novije generacije koje nalaze svoju primjenu bez obzira trebate li jednostavniji site, korporativnu internet stranicu ili portal. Cijene u određenoj mjeri zavise od dizajna, ali većim dijelom su relevantne funkcionalnosti koje se traže, a također i količina programiranja prema individualnim potrebama korisnika.

CMS susatav u koji najčešće koristimo kao platformu za izradu web stranica je TYPO3, jedan od moćnijih alata pomoću kojeg se stranica može nadograđivati od jednostavnijih site-ova do veličine zahtjevnijih korporativnih stranica ili portala. TYPO3 kao izvorno njemački CMS, jedno je od kompleksnijih internacionalnih rješenja, i idealna opcija bez obzira na veličinu stranice koju podržava, a prijelaz i nadogradnje mogući su u bilo kojem trenutku.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene brojeve. Ukoliko želite prijedlog izgleda Vaše web stranice, pošaljite nam e-mail ili nazovite.

Paketi:

Start

Optimal

Royal

CMS sustav

Joomla

TYPO3

TYPO3

Dizajn

template

uključeno

uključeno

Flash format

dodatno

uključeno

uključeno

Podrška kod registracije domene

uključeno

uključeno

uključeno

Automatizirano dodavanje podstranica

uključeno

uključeno

uključeno

Podrška kod postavljanja sadržaja od strane korisnika

uključeno

uključeno

uključeno

Početna obuka

uključeno

uključeno

uključeno

Prijava na tražilice

uključeno

uključeno

uključeno

Izmjenjivi katalozi proizvoda

uključeno

uključeno

uključeno

Objava novosti

uključeno

uključeno

uključeno

Kontakt obrasci

uključeno

uključeno

uključeno

Dinamičke galerije

uključeno

uključeno

uključeno

Mogućnost višejezičnosti

dodatno

uključeno

uključeno

Ankete

dodatno

uključeno

uključeno

Interaktivna Google map sa navigacijom

dodatno

uključeno

uključeno

Forum

dodatno

dodatno

uključeno

Web shop

dodatno

dodatno

uključeno

Postavljanje video zapisa

dodatno

dodatno

uključeno

Direktni e-mail marketing (newsletter)

dodatno

dodatno

uključeno

SEO, praćenje statistika i rad na povećanju posjećenosti

dodatno

dodatno

uključeno

 

- Navedeni paketi uključuju dizajn i izradu dinamičnih web stranica, implementiranih u Joomla ili TYPO3 CMS. Cijene određuje složenost samog posla, ovisno o potrebnom radnom vremenu.

- Ova rješenja zasnovana su na programiranim dinamičnim web stranicama (PHP, SQL, JavaScript, Flash), a kroz CMS sustav korisnicima je omogućeno po želji i samostalno uređivanje objavljenih web sadržaja (teksta, slika itd.) bez poznavanja dizajnerskih i programerskih alata.

- Implementacija  Flash formata, povezivanje stranica s bazom podataka, dizajn newslettera itd. dogovaraju se po upitu.

- Cijena dizajna kompletne internet stranice u Flashu te po želji implementacija u CMS, zavisi od složenosti korisničkog zahtjeva i dogovara se po upitu.

- Prijevod teksta na i sa stranog jezika dogovara se po upitu.

Neke od prednosti CMS stranica:

 • Sučelje na hrvatskom jeziku
 • Mogućnost naprednih funkcija (tražilica, web trgovina, sustav za upravljanje novostima, forum, itd…)
 • Velike mogućnosti nadograđivanja
 • Podržava veći broj uredničkih računa sa različitim dozvolama pristupa
 • Online uređivanje i dodavanja sadržaja od strane korisnika (tekst, slike, itd.) Tekst možete kopirati direktno iz Microsoft Worda, Excel-a ili nekog drugog tekst editora, ili ga možete upisivati direktno
 • Nije potrebno poznavanje dizajnerskih alata za uređivanje web stranica, dovoljno je osnovno poznavanje interneta i uređivanja teksta na računalu
 • Automatska optimizacije sadržaja za indeksiranje od strane tražilica (web crawlera)
 • CMS web stranice su SEO friendly, te uz dobro strukturiran sadržaj mogu postići visoke pozicije u rezultatima pretraživanja na Google, Yahoo, Live, Altavista i drugim tražilicama, bez dodatnih izdataka za SEO usluge
 • Sadržaj CMS stranica i dizajn odvojeni su, te je sadržaj pohranjen u bazu podataka, a web dizajn u CSS i HTML datoteke. Na ovaj način može se mijenjati dizajn vaših web stranica neovisno o sadržaju, odnosno uređivati sadržaj neovisno o poznavanju tehničkih znanja o izradi web stranica
 • CMS internet stranice mogu se uređivati s bilo kojeg računala (notebook, računalo iz internet cafea, SmartPhone itd.) bez obzira gdje se korisnik nalazi
 • Uređivanje, ažuriranje i dodavanje slika u razne varijante galerija, korisniku je omogućeno relativno jednostavno. Neki od primjera galerija u TYPO3 CMS-u:

  Galerija slika, tip 1
  Galerija slika, tip 2
  Galerija slika, tip 3
  Galerija slika, tip 4
  Galerija slika, tip 5

 • Praćenje statistika posjećenosti stranice i ostalih podataka, jedna je od korisnih opcija koja može znatno pomoći u  optimizaciji izdataka za marketingAwStats statistika posjećenosti internet stranica
Kliknuti na sliku za detaljniji prikaz mogućnosti praćenja statistike posjećenosti